کد خبر: ۵۰۴۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹

بانک اقتصادنوین با اهدای ۳۹۰۰ بسته لوازم‌التحریر به استقبال سال تحصیلی ۱۴۰۳ رفت

بانک اقتصادنوین در آستانه سال تحصیلی جدید ۳۹۰۰ کوله‌پشتی حاوی نوشت‌افزار به دانش آموزان مدارس تحت پوشش خود هدیه داد.
بانک اقتصادنوین با اهدای ۳۹۰۰ بسته لوازم‌التحریر به استقبال سال تحصیلی ۱۴۰۳ رفت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین،این بانک با هدف ایفای مسئولیت اجتماعی خود و حمایت از دانش‌آموزان، بسته‌های آموزشی را به کودکان و نوجوانان در حال تحصیل در ۴۶ مدرسه احداث شده توسط این بانک در نقاط کمتر برخوردار کشور اهدا کرد.

این بسته‌های آموزشی شامل کوله‌پشتی، دفتر، مداد، خودکار، پاک‌کن، مدادتراش، مداد رنگی و جامدادی است که تمامی اقلام آن با هدف حمایت از تولید ملی و اشتغال، از تولیدکنندگان داخلی تامین شده‌اند.

بانک اقتصادنوین با اجرای این طرح برای دومین سال متوالی، بنا دارد تا بخشی از برنامه‌های جامع خود را برای کمک به بهبود شرایط تحصیلی دانش‌آموزان مناطق کمتر برخوردار و ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی عملیاتی کند.

گفتنی است، هم‌اکنون تعداد مدارس بانک اقتصادنوین در مناطق کمتر برخوردار کشور به ۴۸ مدرسه بالغ می‌شود که ۴۶ مدرسه تکمیل و افتتاح شده و دو مدرسه دیگر تا یک ماه آینده آماده بهره‌برداری می‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر