کد خبر: ۵۰۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

چرا علی کریمی را فراری دادید؟

محمد دادکان، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ایران به دیده بان ایران گفت: من از شما دو تا سوال می‌کنم؛ این جوان، وریا غفوری برای چی برود؟ علی دایی برای چه برود در خانه‌اش علی کریمی را چه کسی فراری‌اش داد؟ شماها؟ اینها چرا بروند؟ چه کسی کرد؟ شما‌ها کردید. من اگر بگویم، آدم بدی هستم؟ وریا غفوری چیکار کرد؟ از مردمش حرف زد. گفت مردم شهر من تحت فشار هستند. به چه کسی بی‌احترامی کرد؟ اگر نمی‌گفت، دو برابر که هیچ، سه برابر هم می‌گفتند به او حق‌الزحمه بدهید که بیاید و بازی کند.
چرا علی کریمی را فراری دادید؟

مخاطب۲۴- محمد دادکان، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ایران، به شرایط حاکم بر فوتبال ایران اعتراض و از برخورد با فوتبالیست‌های معترض تا نحوه قرارداد با بازیکنان باشگاهی و پاداش ملی‌پوشان انتقاد کرده است.

دادکان در بخشی از گفت و گوی تفصیلی خود به دیده بان ایران درباره برخورد با علی کریمی، وریا غفوری و علی دایی گفت: برای برخورد با پیشکسوت‌ها و با بالادستی‌شان هماهنگِ هماهنگ هستند. در فساد‌های فوتبال هم و نحوه بستن قرارداد‌ها به‌راحتی می‌خورند، یک آب هم روی آن. چه کسی رفته رسیدگی کند؟ هر روز هم آنها را می‌آورند تلویزیون. تلویزیون دیگر چه کسی را دارد که بیاورد؟ همان کسانی که مشکل دارند. به‌عنوان پیشکسوت، به‌عنوان مدیر، همه آنها را جمع می‌کند و می‌آورد که بگوید ما تنها نیستیم و اینها با ما هستند. آنها هم مگر می‌توانند حرف بزنند با پرونده‌ای که دارند؟ مدیرانی که آوردند در ورزش‌ها، همه اینها هستند. می‌گوید با ما هستی، کنار ما باش؛ بر مایی، برو در خانه‌ات. دروغ، فساد، جابجاکردن، ناحق‌گفتن، عدالت را کنار گذاشتن، بیا سر کار.

دادکان خاطرنشان کرد: من از شما دو تا سوال می‌کنم؛ این جوان، وریا غفوری برای چی برود؟ علی دایی برای چه برود در خانه‌اش علی کریمی را چه کسی فراری‌اش داد؟ شماها؟ اینها چرا بروند؟ چه کسی کرد؟ شما‌ها کردید. من اگر بگویم، آدم بدی هستم؟ وریا غفوری چیکار کرد؟ از مردمش حرف زد. گفت مردم شهر من تحت فشار هستند. به چه کسی بی‌احترامی کرد؟ اگر نمی‌گفت، دو برابر که هیچ، سه برابر هم می‌گفتند به او حق‌الزحمه بدهید که بیاید و بازی کند. علی دایی چی گفت؟ از مردمش دفاع کرد. کریم باقری چی گفت؟ از مردمش دفاع کرد. به خدا من سالی یک بار هم اینها را نمی‌بینم؛ چندین سال، ولی دلم می‌سوزد که این حرف را می‌زنم. آن وقت آن کسانی که کنار اینها بودند، همه صبح اولین نفر سر کار بودند. چرا؟ می‌بینند حقشان یک میلیارد است، سه میلیارد به آنها دادند. می‌گوید برای چی حرف بزنم؟ می‌گوید الان که سر کارم، پول را هم دارم می‌گیرم؛ بنابراین عدالت چی شد؟ حقیقت چی شد؟ مردم‌داری چی شد؟ همه را کوبیدی که خودت بمانی و پول‌ها را بگیری و بفرستی اونور آب؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر