کد خبر: ۵۰۴۶۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲

مکرون در دیدار با پزشکیان چه درخواستی داشت؟

کاخ ریاست جمهوری فرانسه در بیانیه‌ای خود در رابطه با این دیدار اعلام کرد، مکرون از پزشکیان خواسته است تا جمهوری اسلامی سه شهروند فرانسوی را که از دو سال قبل در زندان‌های ایران به سر می‌برند، "بی‌درنگ" آزاد کند.
مکرون در دیدار با پزشکیان چه درخواستی داشت؟

مخاطب۲۴- امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل به دیدار مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان رفت. باا توجه به تشدید تنش و درگیری‌ها میان اسرائیل و شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان، کاخ الیزه اعلام کرد که امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با مسعود پزشکیان دیدار کرده و از همتای ایرانی خواسته است تا تهران از نفوذ خود به منظور "کاهش خشونت‌ها" استفاده کند.

مکرون در این گفتگو ضمن تصریح کرد، جمهوری اسلامی این مسئولیت را دارد که از "تنش‌زدایی پشتیبانی کند و در این راستا از نفوذ خود بر بازیگرانی که نقشی بی‌ثبات‌کننده ایفا می‌کنند، استفاده کند".

طبق اعلام کاخ الیزه رئیس جمهوری فرانسه در دیدار با پزشکیان به ایران هشدار داد که از پشتیبانی از روسیه در جنگ تجاوزکارانه این کشور در اوکراین خودداری کند. مکرون همچنین ارسال موشک‌های بالستیک از ایران به روسیه را محکوم کرد.

کاخ ریاست جمهوری فرانسه در بیانیه‌ای خود در رابطه با این دیدار اعلام کرد، مکرون از پزشکیان خواسته است تا جمهوری اسلامی سه شهروند فرانسوی را که از دو سال قبل در زندان‌های ایران به سر می‌برند، "بی‌درنگ" آزاد کند.

در این بیانیه به نقل از رئیس جمهوری فرانسه آمده است که از "شرایط نامناسب" بازداشت آنها ابراز تاسف می‌کند.

مکرون تأکید کرده است که آزادی سه شهروند فرانسوی "شرط اساسی برای هر گونه بهبود در روابط دوجانبه تهران و پاریس خواهد بود.

برچسب ها: امانوئل مکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر