کد خبر: ۵۰۴۳۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴

رویکرد مدیریت شعب بانک توسعه تعاون استان اصفهان حمایت از تولید بوده است

مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت رویکرد مدیریت شعب استان اصفهان حمایت از تولید بوده است
رویکرد مدیریت شعب بانک توسعه تعاون استان اصفهان حمایت از تولید بوده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون :محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه ارزیابی عملکرد مدیریت شعب استان اصفهان اظهار داشت: استان از ابزار‌ها و امکانات برای حمایت از واحد‌های تولیدی بهره جسته است، طی دوره اخیر مدیریتی شاهد اقدامات متعددی برای توسعه عملیات بانکی در استان بوده ایم، شاخص‌ها طی دوره‌هایی رشد داشته اند، البته در این دوره باید تلاش داشته باشیم شاخص‌ها به روند مثبت خود بازگردند.
وی افزود: برداشت من از این جلسه بسیار مثبت است، در دوره‌ای که فرصت کمتری برای سفر‌های استانی فراهم است حضور همکاران استانی برای ارزیابی عملکرد، فرصتی برای مرور عملکردها، شناخت نقاط ضعف و قوت و همفکری برای ارتقای سطح عملکرد استان‌ها است. هدف از برگزاری این جلسات احیانا کمک به همکاران استان و ایجاد انگیزه در همکاران برای ادامه مسیر خدمت و همچنین دستیابی به دستاورد‌های بالاتر است. در این جلسات مباحث از سوی واحد‌های اجرایی و ستادی حاضر مطرح می‌شود و با استماع و برآیند نظرات، نتایج و نکاتی برای جمع بندی به دست می‌آید.
شیخ حسینی تاکید کرد: نرخ مناسب تجهیز منابع و قیمت تمام شده پول از دستاورد‌های کم نظیر استان است که زیرساخت مناسبی برای حمایت از تولید و همچنین تراز مثبت مالی استان ایجاد نموده است. سهم سی درصدی درآمد‌های مشاع نشان دهنده این است که استان در ارتقای درآمد‌های غیر مشاع و همچنین ارائه خدمات تخصصی بانکی عملکرد بالایی داشته است. توجه به تولید در استان مهم صنعتی کشور نیز بسیار پسندیده است. وضعیت اعتبارات اسنادی صادر شده نیازمند تدابیری است، چنانچه سهم تعاونی‌ها در بهره‌مندی از اعتبارات اسنادی صادر شده بالا باشد، عملکرد استان وجاهت بیشتری داشته و در حد بالاتری قابل توجیه است.
این مقام بانکی خاطر نشان کرد: استان اصفهان در راستای سیاست‌های اعتباری از ابزار‌های نوین تامین مالی از جمله اوراق گام، بدهی و صکوک بهره گرفته است، استان به لحاظ تعدد واحد‌های صنعتی نیز واجد مزیت‌های فراوانی در این زمینه است.
وی یادآور شد: میانگین مانده منابع در استان‌های درجه یک حدود ۵.۲ همت است، شاخص استان اصفهان هم اکنون ۴.۳ همت است، در این زمینه نیز نیاز به تلاش بیشتر وجود دارد. با توجه به این که وضعیت استان در عملکرد و پیگیری اعتبارات اسنادی صادر شده نیازمند تلاش است انتظار می‌رود طی دو ماهه آینده اقدامات مناسبی صورت پذیرد، همچنین برای دو ماهه پیش رو نیز مساعدت‌هایی برای تخصیص به استان به عمل می‌آید. البته طی این مدت مساعدت‌هایی از سوی ستاد وجود داشته تا عملکرد استان در خصوص تبصره ۱۸، شهرک‌های صنعتی و سایر تکالیف در سطح قابل قبول باشد.
حمید رضا البرزی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: رویگرد همکاران ستاد در ارزیابی استان رویکردی جامع و برای ارتقای جمیع شاخص‌ها بوده است و صرفا اتکا به تحلیل وضعیت اعتبارات اسنادی نبوده است، مدیر استان دارای پیشینه و تجربه مناسب اعتباری است و این مزیتی برای استان است، استان در نظر داشته باشد تا از اهداف کمی مشخص شده برای شاخص‌ها فاصله نگیرد، همچنین نسبت مصارف به منابع در استان نیازمند دقت و تدابیر جدی است تا به نرم استاندارد شبکه بانکی نزدیک شود.
وی ادامه داد: انتظار از اصفهان به عنوان استان واجد مزیت‌های متعدد اقتصادی این است که بار استان‌های کمتر برخوردار را به دوش بکشد. استان‌ها دقت کنند تا وضعیت شاخص npl را کنترل کنند تا بانک توسعه تعاون همانند دوره اخیر در تحقق این شاخص در سطح مساعد موفق باشد. تحمیل هزینه‌های معوقات مشکوک الوصول اثرات منفی بر شاخص کفایت سرمایه دارد.
در این جلسه معاونین مدیر عامل، مدیران و روسای ادارات ستادی مطالبی را در رابطه با عملکرد استان ارائه دادند. محمد علی محترم مدیر شعب استان اصفهان، معاونین، تعدادی از روسای شعب و روسای دوایر استان نیز توضیحاتی راجع به عملکرد استان و برنامه‌های پیش رو مطرح نمودند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟ ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟
برخی از اهداف در اسرائیل باقی ماندند تا در صورت تشدید حملات رژیم صهیونی مورد حمله قرار گیرند و ازاین‌رو برای مهار دامنه تجاوزات تل‌آویو مورداستفاده قرار گرفتند. بااین‌حال تضمینی وجود ندارد که حمله‌ای به آنها صورت نگیرد.
چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟ چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟
شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید رژیم صهیونیستی از زمان تأسیس خود در حدود ۷۷ سال گذشته، بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های خارجی ایالات متحده بوده و درمجموع به قیمت امروز حدود ۳۱۰ میلیارد دلار (با احتساب تورم) کمک‌های اقتصادی و نظامی دریافت کرده است.
پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران
دو کمپین مشکوک هم‌زمان در فضای مجازی مشغول فعالیت است، اینها کاری را کردند که حتی رسانه‌های مواجب‌بگیر موساد هم از آن عاجز بودند: «تخریب غرور ملی از درون گفتمان خودی».
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
برگزیده
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟ بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟
بورس همچنان زنده و پرحجم معامله می‌شود، اما سایه بلاتکلیفی، نبود حمایت‌های عملیاتی و بی‌اعتمادی عمومی، صف‌های فروش را پابرجا نگه داشته است. حالا همه نگاه‌ها به نهاد ناظر و سیاست‌گذار است؛ بازار بیش از وعده، به اقدام نیاز دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر