کد خبر: ۵۰۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶

زمان اعلام رای بیرانوند و پرسپولیس مشخص شد

کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال به جمع‌بندی نهایی برای اعلام رای پرونده شکایت پرسپولیس از بیرانوند رسیده است.
زمان اعلام رای بیرانوند و پرسپولیس مشخص شد

مخاطب۲۴- باشگاه پرسپولیس پس از فسخ یک طرفه قرارداد علیرضا بیرانوند اقدام به شکایت از این دروازه‌بان ملی‌پوش کرد و تاکید داشت که این کار به طور غیرقانونی صورت گرفته و باشگاه تراکتور هم نباید با او قرارداد امضا می‌کرد که حالا کمیته تعیین وضعیت هم نسبت به این موضوع به طور جدی و دقیق رسیدگی داشته است.

کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال مدت‌ها پیگیر شکایت باشگاه پرسپولیس از بیرانوند و باشگاه تراکتور بوده و به طور دقیق این موضوع را مورد بررسی قرار داده و حالا گفته می‌شود به نتیجه نهایی رسیده و فقط نیاز به امضای هدایت ممبینی، دبیر کل فدراسیون برای ابلاغ رسمی به این دو باشگاه دارد.

محمدحسین میثاقی در برنامه دوشنبه شب فوتبال برتر درحالی‌که قصد داشت پیرامون بحث شکایت باشگاه ذوب‌آهن از محمدرضا سلیمانی بپردازد، به یک‌باره با اظهارنظر رضا جباری، پیشکسوت پرسپولیس به موضوع شکایت این باشگاه از بیرانوند اشاره داشت.

رضا جباری در این بین عنوان کرد چرا رای پرونده شکایت دیگر باشگاه‌ها به این سرعت نیامده که میثاقی هم اشاره کرد اگر منظور او بحث شکایت پرسپولیس از بیرانوند است، رای آن آماده شده و هفته آینده صادر می‌شود.

جباری، پیشکسوت پرسپولیس تاکید کرد: «من حتی می‌دانم چه رای‌ای صادر شده است. به نفع پرسپولیس هست و این موضوع را تماشاگران مدام از من می‌پرسند!»

میثاقی هم در این باره ادامه داد: «رای این پرونده کاملا آماده شده و انگار باید توسط دبیر کل فدراسیون فوتبال امضا و به دو باشگاه ابلاغ شود. انگار رای را صادر کردند، رسیدگی به مباحث مالی تمام شده و رای آن هفته آینده می‌آید که رکورد طولانی‌ترین رسیدگی به رای یک پرونده است و هفته آینده صادر خواهد شد.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ماده ۴۷۷ در پروند تتلو چه معنایی دارد؟ ماده ۴۷۷ در پروند تتلو چه معنایی دارد؟
وکلای تتلو از اعمال ماده ۴۷۷ برای وی خبر دادند و یک وکیل دادگستری درخصوص این ماده توضیحاتی داد. مهسا ولی‌پور، وکیل دادگستری با اشاره به اهمیت ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری به دیده بان ایران گفت: وی در پاسخ به این سوال که آیا ازدواج تتلو میتواند منجر به تخفیف تا نقض حکم تتلو شود گفت: اینکه آیا ازدواج امیرحسین مقصودلو می‌تواند در شکسته شدن حکم اعدامش موثر باشه یا خیر باید عرض کنم که از منظر قانونی چه در قانون آیین دادرسی کیفری و چه در قانون مجازات اسلامی همچین ماده‌ای نداریم که ازدواج را دلیلی بر تخفیف مجازات یا سقوط مجازات یا حتی توقف اجرای حکم داشته باشد بنابراین ازدواج امیرحسین مقصودلو در حکم اعدامش موثر نیست و باید ببینیم که شعبه خاص دیوان عالی کشور قرار است چه تصمیمی بگیرد این ازدواج شاید صرفاً بتواد اماره‌ای بر اصلاح و توبه مرتکب باشد
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
برگزیده
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
صفحه خبر بالای تصاویر