کد خبر: ۵۰۳۹۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰

حذف شعار «مرگ بر آمریکا» سفارش چه کسی بود؟

هاشمی رفسنجانی روز سی و یکم شهریور در مورد گفتگو در مورد حوادث یازدهم سپتامبر و واکنش آمریکا، ایران و سایر کشور‌ها نوشته است.
حذف شعار «مرگ بر آمریکا» سفارش چه کسی بود؟

مخاطب۲۴- مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۳۱ شهریور ۱۳۸۰ را بخوانید.
اولین جلسه مجمع [تشخیص مصلحت نظام]بعد از تعطیلات، برقرار شد. بخش عمده وقت صرف بحث در مورد مسائل مربوط به حملات [یازده سپتامبر]به آمریکا و عکس‌العمل‌های احتمالی آن و نیز موضع ایران شد.

دکتر [حسن]روحانی، [دبیر شورای عالی امنیت ملی]، گزارشی از اقدامات شورای عالی امنیت ملی و تذکرات رهبری داد. خیلی‌ها از اقداماتی که علامت ضعف یا ترس است، انتقاد کردند؛ مثل رفتن آقای [احمد]بورقانی به سفارت سوئیس برای امضای دفتر همدردی، به نمایندگی از هیئت‌رئیسه مجلس که آقای [مهدی]کروبی گفت، این کار با توصیه وزارت امورخارجه انجام شده؛ گرچه وزارت امورخارجه قبول ندارد و نیز حذف [شعار]«مرگ بر آمریکا» در مراسم نماز‌های جمعه که معلوم نشد به سفارش چه کسی انجام شده است. قرار شده، رسیدگی شود و نیز یک دقیقه سکوت، هنگام برگزاری مسابقه فوتبال در ورزشگاه آزادی و سهل‌انگاری‌هایی که منجر به اجتماع ۱۰۰ یا ۲۰۰ نفر در میدان محسنی [=مادر]، به عنوان ابراز همدردی شد و سروصدایی که رسانه‌های غربی در مورد علت سفر وزیر امورخارجه انگلیس به ایران راه انداخته‌اند و در ابراز رضایت از اظهارات آقای خاتمی، تردید‌های جدی وجود دارد.

مجموعاً خواست اعضای مجمع، این است که اجازه داده نشود آمریکا و انگلیس با دسیسه‌ها، ایران را از مسلمانان دیگر که مخالف ماجراجویی آمریکا هستند، جدا کنند و یا ضعف احساس کنند.

آقای [طهماسب]مظاهری، وزیر جدید اقتصاد، شرحی از مشکلات اقتصادی پیش‌آمده برای آمریکا و جهان داد که باعث سقوط ۱۰ درصدی بورس‌های غربی شده و خسارت هنگفت به شرکت‌های بیمه و توریستی و حمل‌ونقل هوایی و مالی و هتلداری شده که تعدادی از آنها، در معرض ورشکستگی‌اند و اینکه آمریکا، ده‌ها میلیارد دلار کمک می‌کند و نیز بانک‌های مرکزی غرب و ژاپن، صد‌ها میلیارد دلار ارز برای جلوگیری از خطر رکود تزریق کرده‌اند که حتی قبل از حوادث آمریکا هم وجود داشته و حتی بورس ایران هم که ارتباطی با بورس‌های جهان ندارد، دچار تزلزل و سقوط قیمت سهام شده است.

دو بند از سیاست‌های امنیت ملی در حوزه اقتصاد را مبتنی بر حمایت بخش خصوصی و تعاونی، در مقابل بخش دولتی و مراعات توانمندی کشور در تعهدات خارجی، تصویب کردیم. به آقای هاشمی‌شاهرودی، [رئیس قوه قضائیه]، در مورد برادر آقای مسیح مهاجری، تذکر دادم. معلوم شد در این ارتباط دادگاه، دکتر [حسن]حبیبی، [معاون اول سابق رئیس‌جمهور]را به عنوان شاهد احضار کرده که بعداً قرار شده در دفتر ایشان سؤال شود. دکتر حبیبی هم در این باره با من مشورت کرد.

ظهر آقایان [عباس واعظ]طبسی، [علی‌اکبر]ناطق [نوری]، [احمد]جنتی، [قربانعلی]دُری [نجف‌آبادی]و [محمدعلی]موحدی [کرمانی]، میهمانم بودند. دربارۀ تشدید انحصارطلبی دوم‌خردادی‌ها در پُست‌های دولتی صحبت شد و از عدم توجه بیت رهبری، به خطر‌های ناشی از حرکات آنها، انتقاد شد و قرار شد پیگیری شود. آقای طبسی گفتند، خبر زندانی‌بودن [فرزندش]ناصر که در بعضی روزنامه‌ها آمده، دروغ است. گفتم، بهتر است تکذیب کنند.

عصر آقای محسن رضایی، [دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام]آمد. تحلیلی بر اهداف آمریکا از برنامه تهاجم به افغانستان ارائه کرد. معتقد است، بر قصد استقرار در منطقه و برای سلطه به منطقه خلیج فارس و خزر و منطقه پاکستان و افغانستان می‌آید؛ واقع‌بینانه نیست.

اتحادیه اروپا، ضمن حمایت از اقدام آمریکا در حمله به افغانستان، آن را مشروط به توجیه اهداف و اقدام در چهارچوب مقررات بین‌المللی دانسته است. بیشتر کشور‌های اسلامی، با حمله خودسرانه آمریکا به افغانستان مخالفت کرده‌اند و گفته‌اند باید تصمیم‌گیری در سازمان ملل بشود. در بسیاری از کشورها، من‌جمله در خود آمریکا، تظاهرات فراوانی علیه جنگ‌طلبی آمریکا انجام شده است.

در پاکستان، چهار نفر در تظاهرات کشته شده‌اند و پرویز مشرف، [رئیس‌جمهور]، اعلام کرده که اجازه به‌هم‌زدن نظم را بیش از این نمی‌دهد. عربستان و امارات، با فشار آمریکا، روابط خود را با طالبان قطع کرده‌اند. تعداد کشته‌های مفقودان [حملات یازده سپتامبر]آمریکا به ۶۸۰۰ نفر و نیز تعداد کشته‌ها و مفقودان انفجار در تولوز فرانسه، به ۴۰ نفر و مجروحان به ۴۰۰ نفر رسیده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم! رونالدو، بازی تمام نمی‌شود تا وقتی که من بگویم!
یک قیچی برگردان تماشایی دیگر از کریس رونالدو امشب کاری کرد که استادیوم الاول پارک برای چند ثانیه در سکوتی عجیب فرو رفت.
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر