کد خبر: ۵۰۳۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۳

معضل مزاحم تلفنی اورژانس پایتخت

سرپرست مرکز اورژانس تهران با بیان اینکه مزاحمت‌های تلفنی در تهران وجود دارد گفت: روزانه بین ۱۰ تا ۲۰ درصد یعنی روزانه ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ مزاحمت تلفنی در اورژانس تهران داریم.

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، دکتر یحیی صالح طبری در نشست خبری صبح روز جاری که در مرکز اورژانس تهران برگزار شد اظهار کرد: در سالی که گذشت تعداد انتقال بیماران و مصدومان به بیمارستان ۱۲درصد و ماموریت‌های موتورلانس حدود ۲ درصد افزایش یافته است و تا اسفند ماه بیش از یک میلیون ماموریت در تهران انجام شده است. مزاحمت‌های تلفنی در اورژانس تهران وجود دارد و روزانه بین ۱۰ تا ۲۰ درصد یعنی ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ مزاحمت تلفنی در اورژانس تهران داریم.

 

معضل مزاحم تلفنی اورژانس پایتخت



وی با بیان اینکه کد بیماران مغزی در حدود ۲۸ درصد در سال جاری افزایش داشته است گفت: آمار در خصوص مسمومیت با گاز منوکسید کربن در حدود ۱۲ درصد کاهش داشته است.

 


صالح طبری در خصوص تماس‌های گرفته شده با اورژانس تهران گفت: بیش از دو میلیون تماس با اورژانس تهران گرفته شده و بین ۲۳ تا ۲۵ درصد کل ماموریت‌های کشور مربوط به تهران است.

رئیس اورژانس تهران با اشاره به کمبود نیروی انسانی در مرکز اورژانس تهران گفت: دچار کمبود نیروی انسانی هستیم. شرایط کاری در تهران سخت است و از افرادی در رشته‌های بیهوشی و پرستاری و فوریت‌های پزشکی برای همکاری دعوت می‌کنیم.
رشد ۵۸ درصدی ماموریت‌های امداد هوایی


طبری با بیان اینکه که ماموریت‌های امداد هوایی نسبت به سال گذشته ۵۸ درصد رشد داشته است گفت: حوادث ترافیکی نیز شش درصد رشد داشته است.

سرپرست مرکز اورژانس تهران در خصوص فعالیت اورژانس در امر واکسیناسیون نیز گفت: بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از مردم تهران توسط تیم اورژانس در برابر کرونا واکسینه شده‌اند و روزانه هزار ماموریت ویژه بیماران کرونایی در تهران انجام شده است.

رئیس اورژانس تهران گفت: در استان تهران در خصوص چهارشنبه سوری، ۱۹ و در شهر تهران ۱۱ ماموریت تا به امروز انجام شده است. اورژانس تهران در مراکز آموزشی و تجمعی در آماده باش کامل قرار دارد و در میان نیرو‌های ستادی تا پایان ۱۸ فروردین ماه این آمادگی برقرار شده است. اورژانس تهران ۱۳ میلیون جمعیت ثابت و سه میلیون جمعیت شناور را با ۲۲۵ پایگاه آمبولانس و ۱۴۵ پایگاه موتور لانس را تحت پوشش دارد.

تمهیدات اورژانس تهران برای جلوگیری از ضرب و شتم نیروهایش

صالح‌طبری در خصوص تمهیداتی که اورژانس تهران برای جلوگیری از ضرب و شتم نیرو‌های اورژانس در نظر گرفته است افزود: چند روز قبل همکاران اورژانسمان در محل ارائه خدمت مورد ضرب و شتم با چاقو و قمه قرار گرفتند که پیگیری‌ها در حوزه انتظامی انجام شد و با همکاری خوب قوه قضاییه، این افراد بازداشت شدند، در خصوص اینگونه برخورد‌ها با پرسنل اورژانس باید برخورد سختی بشود.

وی درباره آمار شهدای مدافع سلامت اورژانس تهران نیز گفت: اورژانس تهران پنج شهید مدافع سلامت داشته است و به صورت تقرسبی تمام نیرو‌های اورژانس تهران به کرونا مبتلا شده‌اند چرا که به صورت مستقیم با بیماران در تماس بودند.

رئیس مرکز اورژانس تهران با اشاره به فرسودگی آمبولانس‌ها نیز اظهار کرد: برای تامین قطعات آمبولانس با مشکل تحریم مواجه هستیم و از مجلس انتظار داریم تا در بازسازی ناوگان اورژانس به ما کمک کنند.

۱۴ تا ۱۷ دقیقه مدت زمان رسیدن آمبولانس‌ها بر بالین بیماران

رئیس مرکز اورژانس تهران در خصوص مدت زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار گفت: در حال افزایش تعداد موتورآمبولانس‌ها در شهر تهران هستیم تا خدمات اولیه را موتورآمبولانس‌ها ارائه کنند. در حال حاضر میانگین مدت‌زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیماران، ۱۴ تا ۱۷ دقیقه است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر