کد خبر: ۵۰۳۸۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
هشدار هواشناسی برای استان‌های جنوبی

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۷/۳

سازمان هواشناسی با صدور هشدار برای استان‌های جنوبی کشور از فعالیت سامانه بارشی در ۳ استان و خنک‌تر شدن هوا در پایتخت خبر داد.

src="/files/fa/news/justify;">مخاطب۲۴- کارشناس سازمان هواشناسی اظهار کرد: امروز سوم مهر در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و برخی مناطق گیلان شاهد رگبار پراکنده و وزش باد خواهیم بود. همچنین، برای فردا چهارشنبه با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر، رگبار و رعدوبرق، وزش باد و کاهش دما برای شرق اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی پیش‌بینی شده است.

وی افزود: روز پنج‌شنبه در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، استان‌های واقع در سواحل دریای خزر و خراسان شمالی، شاهد رگبار پراکنده خواهیم بود. این بارش‌ها تا اوایل هفته آتی ادامه خواهند داشت.

وی از وزش باد همراه با گردوخاک در غرب و شمال غرب کشور برای امروز خبر داد و افزود: این شرایط در روز چهارشنبه در شرق، جنوب شرق و مرکز کشور نیز رخ خواهد داد. همچنین در بیشتر مناطق کشور روند کاهش دما را شاهد خواهیم بود.

به گفته این کارشناس هواشناسی، آب‌های خلیج فارس و دریای خزر نیز برای فردا و پس‌فردا مواج و متلاطم خواهند بود.

وی در خصوص وضعیت جوی تهران نیز توضیح داد: در تهران امروز بعدازظهر وزش باد و احتمال خیزش گردوخاک در بخش‌های غربی و جنوب غربی استان پیش‌بینی شده است و بیشینه دمای تهران امروز به ۳۶ درجه بالای صفر می‌رسد.

وی بیان کرد: تهران در روز‌های آینده خنک‌تر خواهد شد.

هشدار افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان پایان: ظهر جمعه ۱۴۰۳/۰۷/۰۶

نوع مخاطره: افزایش سرعت وزش باد در محدوده ۲۲ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر (در ساعات صبح تا ظهر افزایش سرعت باد جنوب شرقی و در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش سرعت باد جنوب غربی-شمال غربی با تاکید بر تنگه هرمز)

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۳: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان در شرق خلیج فارس.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۴، پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۵ و جمعه ۱۴۰۳/۰۷/۰۶: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، در شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و غرب دریای عمان.

اثر مخاطره: خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و سبک، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی.

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل همچنین سکو‌های نفتی.

هشدار افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان شروع: اوایل وقت چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۴

زمان پایان: پیش از ظهر جمعه ۱۴۰۳/۰۷/۰۶

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای تا ۲۸ نات و بیشتر، افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۸ متر در مناطق ساحلی و بین ۱.۸ تا ۲.۴ متر در مناطق دور از ساحل

منطقه اثر: چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۴، پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۰۵ و جمعه ۱۴۰۳/۰۷/۰۶: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در خلیج فارس

اثر مخاطره: خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد و فعالیت‌های دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و سبک و نیمه سنگین، احتمال خسارت به کشتی‌ها و شناور‌های تجاری و ماهیگیری و خسارت به تاسیسات ساحلی، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، محدودیت در تردد شناور‌های سبک، محدودیت تردد کشتی‌های تجاری و لنج‌های ماهیگیری انتقال شناور‌های سبک به خشکی و مناطق امن، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل و فعالیت‌های سکو‌های نفتی

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر