کد خبر: ۵۰۳۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۴

نتانیاهو: روز‌های سختی در پیش داریم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه فشار نظامی علیه لبنان ادامه دارد، اعتراف کرد که رژیم صهیونیستی روز‌های سختی در پیش دارد
نتانیاهو: روز‌های سختی در پیش داریم

مخاطب۲۴-بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات امروز دوشنبه ارتش این رژیم به لبنان، ادعا کرد فشار نظامی علیه حزب‌الله لبنان ادامه خواهد داشت. نباید این فشار نظامی متوقف شود.

نتانیاهو مدعی شد: هزاران موشک را که به سمت شهر‌های اسرائیل شلیک می‌شوند، نابود می‌کنیم. سیاست ما این است که منتظر تهدید نباشیم، بلکه انتظار آن را در هر کجا و در هر زمانی داشته باشیم.
در حالی که حزب‌الله لبنان همواره به حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی پاسخ داده و شمال فلسطین اشغالی را فلج کرده است، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: من قول دادم توازن قوا را در شمال تغییر دهم و این دقیقاً همان کاری است که ما انجام می‌دهیم.

نتانیاهو ضمن بیان ادعا‌های مذکور اذعان کرد که رژیم صهیونیستی روز‌های پیچیده‌ای در پیش دارد و باید متحد باقی بماند.

روزنامه «یسرائیل هیوم» نوشت، نتانیاهو از صبح امروز دوشنبه همچنان در مقر نیروی هوایی است.

همزمان با این اظهارات نتانیاهو، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش کرد حزب‌الله لبنان دایره حملات خود به شهرک الجلیل را گسترش داده و آژیر‌های خطر برای اولین باز در شهرک‌ها و مناطق جدید به صدا درآمد.

این شبکه گزارش کرد در لحظات اخیر ۳۰ موشک از لبنان به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر