کد خبر: ۵۰۳۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۴

نتانیاهو: روز‌های سختی در پیش داریم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه فشار نظامی علیه لبنان ادامه دارد، اعتراف کرد که رژیم صهیونیستی روز‌های سختی در پیش دارد
نتانیاهو: روز‌های سختی در پیش داریم

مخاطب۲۴-بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات امروز دوشنبه ارتش این رژیم به لبنان، ادعا کرد فشار نظامی علیه حزب‌الله لبنان ادامه خواهد داشت. نباید این فشار نظامی متوقف شود.

نتانیاهو مدعی شد: هزاران موشک را که به سمت شهر‌های اسرائیل شلیک می‌شوند، نابود می‌کنیم. سیاست ما این است که منتظر تهدید نباشیم، بلکه انتظار آن را در هر کجا و در هر زمانی داشته باشیم.
در حالی که حزب‌الله لبنان همواره به حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی پاسخ داده و شمال فلسطین اشغالی را فلج کرده است، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: من قول دادم توازن قوا را در شمال تغییر دهم و این دقیقاً همان کاری است که ما انجام می‌دهیم.

نتانیاهو ضمن بیان ادعا‌های مذکور اذعان کرد که رژیم صهیونیستی روز‌های پیچیده‌ای در پیش دارد و باید متحد باقی بماند.

روزنامه «یسرائیل هیوم» نوشت، نتانیاهو از صبح امروز دوشنبه همچنان در مقر نیروی هوایی است.

همزمان با این اظهارات نتانیاهو، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش کرد حزب‌الله لبنان دایره حملات خود به شهرک الجلیل را گسترش داده و آژیر‌های خطر برای اولین باز در شهرک‌ها و مناطق جدید به صدا درآمد.

این شبکه گزارش کرد در لحظات اخیر ۳۰ موشک از لبنان به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت