کد خبر: ۵۰۳۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۴

نتانیاهو: روز‌های سختی در پیش داریم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه فشار نظامی علیه لبنان ادامه دارد، اعتراف کرد که رژیم صهیونیستی روز‌های سختی در پیش دارد
نتانیاهو: روز‌های سختی در پیش داریم

مخاطب۲۴-بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات امروز دوشنبه ارتش این رژیم به لبنان، ادعا کرد فشار نظامی علیه حزب‌الله لبنان ادامه خواهد داشت. نباید این فشار نظامی متوقف شود.

نتانیاهو مدعی شد: هزاران موشک را که به سمت شهر‌های اسرائیل شلیک می‌شوند، نابود می‌کنیم. سیاست ما این است که منتظر تهدید نباشیم، بلکه انتظار آن را در هر کجا و در هر زمانی داشته باشیم.
در حالی که حزب‌الله لبنان همواره به حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی پاسخ داده و شمال فلسطین اشغالی را فلج کرده است، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: من قول دادم توازن قوا را در شمال تغییر دهم و این دقیقاً همان کاری است که ما انجام می‌دهیم.

نتانیاهو ضمن بیان ادعا‌های مذکور اذعان کرد که رژیم صهیونیستی روز‌های پیچیده‌ای در پیش دارد و باید متحد باقی بماند.

روزنامه «یسرائیل هیوم» نوشت، نتانیاهو از صبح امروز دوشنبه همچنان در مقر نیروی هوایی است.

همزمان با این اظهارات نتانیاهو، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش کرد حزب‌الله لبنان دایره حملات خود به شهرک الجلیل را گسترش داده و آژیر‌های خطر برای اولین باز در شهرک‌ها و مناطق جدید به صدا درآمد.

این شبکه گزارش کرد در لحظات اخیر ۳۰ موشک از لبنان به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین
طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی‌ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر