کد خبر: ۵۰۳۶
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶

بزرگداشت نظامی در اردبیل برگزار خواهد شد

ایسنا/اردبیل مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل از برگزاری بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی در اردبیل با حضور رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی کشور خبر داد.
بزرگداشت نظامی در اردبیل برگزار خواهد شد

به گزارش سرویس استان ها/ اردبیل مخاطب ۲۴ به نقل از عبدالله بحرالعلومی ۱۸ اسفند در این مراسم اظهار کرد:: همزمان با ۲۱ اسفند روز بزرگداشت شاعر ایرانی، حکیم نظامی گنجوی، مراسم بزرگداشت این شاعر نامدار ایرانی در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل با حضور غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری و مهدی رمضانی دبیر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و مسئولین عالی استان برگزار خواهد شد.

 

یزرگداشت نظامی در اردبیل برگزار شد


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: هفته بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی در اردبیل را با برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری از ۲۱ تا ۲۸ اسفند ماه، شاهد خواهیم بود.

 


وی ادامه داد: نظامی گنجوی؛ شاعر و داستان سرای ایرانی در قرن ششم هجری (دوازدهم میلادی)، که به عنوان پیشوای داستان‌سرایی در ادب فارسی شناخته شده است و در زمرۀ شاعران توانای شعر فارسی است، که نه‌تن‌ها دارای روش و سبکی جداگانه است، بلکه تأثیر شیوه‌ی او بر شعر فارسی نیز در شاعرانِ پس از او آشکار و پیداست.

بحرالعلومی بیان کرد: هدفمان برگزاری باشکوه هفته بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی در استان است و دستگاه‌ها و انجمن‌های فرهنگی و ادبی مختلف، در برگزاری این بزرگداشت همکاری و تعامل دارند.

وی یادآور شد: همزمان با برگزاری بزرگداشت نظامی گنجوی در اردبیل، نمایشگاه آثار نخستین هنرواره ملی خوشنویسی «ایران دل» نیز در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برپا خواهد شد.

اخبار داغ
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد! ترامپ نماد قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را برد!
دونالد ترامپ اعلام کرد که جام قهرمانی جام جهانی باشگاه‌ها را با خود به کاخ سفید برده است.
حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار حامیان ایران در جنگ ۱۲ روزه، از معین و شهرام شبپره تا فرخ نگهدار
در جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل، روزنامه نگاران، خوانندگان و حتی سیاسیونی که سال هاست به عنوان تفاوت عقیدتی با جمهوری اسلامی، ترک وطن کردند، حمایت از وطن را به اختلافات سیاسی ترجیح دادند.
حمایت طارمی از فغانی حمایت طارمی از فغانی
مهدی طارمی استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.
جاسوسان موساد در کنار ما جاسوسان موساد در کنار ما
سال‌هاست که واژه‌هایی، چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاه‌های مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می‌گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی‌ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی‌ها تاکید داشتند، برخی چهره‌هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
خوابیدن با چراغ روشن ممنوع خوابیدن با چراغ روشن ممنوع
این ارتباط از نظر بیولوژیکی منطقی است. بدن ما از سیگنال‌های نوری برای تشخیص زمان خواب استفاده می‌کند و هرگونه اختلال در این روال می‌تواند در ریتم‌های شبانه‌روزی بدن ما که فرآیندهای داخلی بی‌شماری را تنظیم می‌کنند، اختلال ایجاد کند.
همبستگی مردم را مصادره نکنید همبستگی مردم را مصادره نکنید
بعد از برقراری صلح در جنگ دوازده روزه، صحبت‌های زیادی درباره همبستگی، وحدت، و نزدیک شدن حاکمیت به مردم گفته و شنیده می‌شود، با این وجود گروهی هستند که همچنان با سخنان تند مانع شکل گرفتن این وحدت و همدلی می‌شوند
صفحه خبر بالای تصاویر