کد خبر: ۵۰۳۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹
پیام مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

دفاع مقدس، الگوی عملی ما در مسیر اعتلای کشور و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است

به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با صدور پیامی ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس، این حماسه بی‌نظیر و برگ زرین تاریخ این سرزمین را الگویی مناسب برای حرکت در مسیر اعتلای ایران عزیز و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی برشمرد.
دفاع مقدس، الگوی عملی ما در مسیر اعتلای کشور و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛متن کامل پیام مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی به مناسبت هفته دفاع مقدس به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
«من‌المومنین رجال صدوقوا ما عاهدوا‌الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و مابدلوا تبدیلا»
هفته‌ی دفاع مقدّس فرصت مغتنمی برای یادآوری حماسه جاودان و ایثار قهرمانانه‌ی ملّت بزرگ ایران اسلامی است که با هدایت‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و به برکت خون مطهر شهیدان والامقام و ایثار و فداکاری مجاهدانی جان برکف در دوره هشت ساله جنگ تحمیلی، برگ زرّینی از تاریخ پرشکوه این مرز و بوم را رقم زدند.
دفاع مقدس نماد شجاعت، شهامت و استقامت یک ملت در برابر یک تجاوز همه‌جانبه و الگویی منسجم از پیروزی اراده و حضور مردم در دفاع از آرمان‌هایی است که با تبعیت از ولایت و با تمسک به قرآن و اهل بیت (ع)، با فداکاری، جانبازی و ایثار و شهادت، آرامش و امنیت را برای این مرز و بوم به ارمغان آوردند.
این ایثار و شهادت وامدار آموزه‌های مکتب ائمه معصومین علیهم‌السلام است و صلابت و اقتدار امروز جمهوری اسلامی به برکت همین مکتب و همین فرهنگ است و بر همین اساس ایران اسلامی توانسته معادلات تاریخ را متحول ساخته و در همه عرصه‌ها و در برابر همه قدرت‌های جهانی افتخارآفرینی کند. فرزندان این انقلاب نیز به برکت همین فرهنگ شهادت بر خیل عظیم مشکلات و مسائل فائق آمده‌اند و این روحیه ایثار، فداکاری شهادت و جهاد توان ملت ما را برای مقاومت در برابر قدرت‌های جهانی دوچندان کرده و هرکس در این مکتب پرورش یافته و زنگار‌های وجود خود را پاک کرده، می‌تواند همچون همه شهدا افتخارآفرین شود.
امروز و در چهل‌و‌چهارمین سالروز آغاز جنگ تحمیلی، نظام اسلامی ما همچنان در میدان تقابل با دشمنان تاریخی ایران و اسلام است. میدانی که امروز بیش از هرچیز در عرصه اقتصادی تعریف شده و دشمنان این مرز و بوم تلاش می‌کنند تا با استفاده از ابزار‌هایی غیرانسانی نظیر تحریم‌ها، مردم عزیز کشورمان را تحت فشار قرار دهند. در چنین شرایطی همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ خوب بودن حال کارگران و فضای اشتغال و کار، منجر به خوب شدن حال کشور می‌شود. در این مسیر الگو‌ها و دستاور‌های کم‌نظیری که در سال‌های دفاع مقدس به مدد مجاهدت رزمندگان اسلام به دست آمده، پیش چشم ماست که باید آنها را مغتنم شمرده و چراغ راه خود قرار دهیم و با تمسک به فرهنگ ایثار و شهادت و احیای راه شهدای عزیز، در مسیر تحقق آرمان‌های والای انقلاب اسلامی گام برداریم.
همکاران ما در سازمان تأمین‌اجتماعی نیز با تأسی به سیره مجاهدان و رزمندگان دفاع مقدس و شهدا و ایثارگران این سازمان و با بهره‌گیری از آن الگو‌های ارزشمند، استوار و با عزمی راسخ درحال مجاهدت در بخش‌های مختلف بیمه‌ای، درمانی و اقتصادی و سرمایه‌گذاری هستند که امیدواریم با عنایت خداوند متعال، شاهد تداوم توسعه خدمات و تامین آسایش و رفاه ملت ایران و بیش از ۴۸ میلیون نفر از بیمه‌شدگان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش این سازمان باشیم.
اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، خصوصاً شهدای سازمان تأمین‌اجتماعی و جامعه بزرگ بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی، این ایام غرورآفرین را به ملت غیور ایران و به خانواده معزز شهدا و جانبازان و آزادگان سرافراز و بخصوص ایثارگران خانواده بزرگ تأمین‌اجتماعی تبریک عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال عزت و سربلندی ملت ایران و توفیق روزافزون همه خدمتگزاران به مردم سرفراز ایران اسلامی خصوصاً همکاران بخش‌های مختلف بیمه‌ای، درمانی و اقتصادی سازمان تأمین‌اجتماعی را در مسیر اعتلای ایران عزیز مسئلت می‌نمایم.
میرهاشم موسوی
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر