کد خبر: ۵۰۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۴
در اجلاس اقتصاد ایران در لندن:

نهاوندیان: اقتصادِ آینده دار ایران واقعیتی است که نمی توان آن را نادیده گرفت

دکتر محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهوری روز چهارشنبه در سخنانی درکنفرانس اقتصادی «بررسی فرصت ها و چالش های اقتصادی ایران»در لندن ضمن تشریح فرصت های سرمایه گذاری و تبیین ظرفیت های بالقوه ایران گفت: اقتصادِ آینده دار ایران واقعیتی است که نمی توان آن را نادیده گرفت.
سایت تدابیر به نقل از ایرنا، دولت دکتر محمد نهاوندیان با اشاره به اینکه ایران امن ترین کشور منطقه خاورمیانه است گفت: نقش ایران در منطقه غیر قابل انکار است و جمهوری اسلامی ایران در صلح و امنیت و پیشرفت منطقه، از هر لحاظ بالاتربن جایگاه را دارد.
رئیس دفتر رئیس جمهوری در این نشست که به ابتکار روزنامه فایننشیال تایمز و با عنوان ایران، فرصت ها و چالش ها در یک قدرت اقتصادی در لندن برگزار شد با تاکید براینکه عصر جدیدی در اقتصاد ایران ایجاد شده است گفت: و می توان گفت عصر رشد و ثبات اقتصادی در ایران آغاز شده است. پیش بینی های حتی موسسات غربی از رشد٥/٥٪براساس سال٢٠١٦و سال های بعد دارد و این بیش از دو برابر متوسط رشد ١٠سال گذشته است.
دکتر محمد نهاوندیان در این اجلاس که سرمایه گذاران بزرگ، مدیران ارشد بانک ها، صاحبان بنگاه های اقتصادی و شخصیت های سیاسی و اقتصادی زیادی از انگلیس و سایر نقاط جهان حضور داشتند، با ارائه سخنرانی، و در تبیین ظرفیت ها و فرصت های پیش رو در اقتصاد ایران؛ و نیز رویکردهای جدید ایران برای تعامل با اقتصاد جهانی در حوزه سرمایه گذاری، انتقال فناوری، تولید و صادرات مشترک افزود: در رویکرد واقع بینانه، آینده را باید شناخت و در رویکرد پیشرو در ساختن این آینده باید شریک شد. مهم این است که این آینده و واقعیت را نمی توان نادیده گرفت. اقتصاد پرقدرت و آینده دار ایران واقعیتی است که نمی توان آنرا نادیده گرفت.
رئیس دفتر رئیس جمهوری افزود: خوب که دقت کنید عدم توجه به واقعیت های انکار ناپذیر ایران به ناکامی انجامیده است. تجربه نشان داده است که سیاست ظالمانه تحریم بازی باخت باخت بود و تجربه اخیر برجام نشان از پیروزی سیاست برد برد دارد. در تجربه اقتصادی هم باید به دنبال برد برد باشیم. آینده اقتصاد ایران فرصتی برای همه است. همه کسانی که تعامل سازنده را باور داشته باشند و بخواهند در مسیر پیشرفت مشارکت داشته باشند.
نهاوندیان در ادامه با تاکید بر اینکه در شناخت اقتصاد ایران دو مولفه را باید در نظر داشت گفت: این دو مولفه عبارتند از ظرفیتها و سیاستها.
وی از نفت و گاز و پالایش، نیرو و برق و آب، معادن و صنایع معدنی، خودرو،خدمات فنی و مهندسی که در ده سال گذشته ٢٣٣پروژه توسط ایران در کشورهای دیگر به انجام رسیده ، توریسم و حمل ونقل به عنوان بخش های مهمی از ظرفیت های اقتصاد ایران نام برد.
رئیس دفتر رئیس جمهوری در تبیین سیاست های اقتصادی نیز گفت: رویکرد مستقلانه و در عین حال تعامل سازنده با جهان و استقبال از سرمایه گذاری های مشترک، رویکرد تقویت بخش خصوصی، رویکرد فضای کسب و کار با دو عنصر شفافیت
و رقابت اصلی ترین سیاست های اقتصادی دولت را تشکیل می دهد.
نهاوندیان افزود: ایران در دو سال گذشته ریسک اقتصادی را کاهش داده و در کنار آن کاهش تورم، ایجاد ثبات در بازار ارزی و رونق دادن به بورس، ایجاد ثبات در سیاستهای اقتصادی و کاهش ریسک سیاسی و تحکیم مناسبات با همسایگان از جمله اقدامات دو سال گذشته دولت ایران بوده است.
رئیس دفتر رئیس جمهوری افزود: نگاه جمهوری اسلامی ایران در حوزه سرمایه گذاریهای مشترک در بخش های مختلف واقع بینانه، رو به آینده است و برای گسترش این سرمایه گذاری ها و افزایش تعامل و همکاری ها برنامه ریزی های خوبی به عمل آمده است.
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.