کد خبر: ۵۰۲۸۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸

پیام مدیرعامل بانک آینده به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

دکتر بهمن اسکندری، مدیرعامل بانک آینده با ارسال پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره از خودگذشتگی و دلاورمردی شهدای گران‌قدر، ایثارگران، آزادگان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، این ایام غرورآفرین را به تمامی اعضای خانواده بزرگ بانک آینده، تبریک گفتند.
پیام مدیرعامل بانک آینده به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده:در متن پیام آمده است:
هفته دفاع مقدس گرامی باد
همکاران گرامی بانک‌آینده؛
«دفاع مقدس»، برگی زرین در تاریخ ایران‌زمین؛ گواهی بر حماسه‌های عزت‌آفرین و نمادی از اتحاد، همبستگی و ایستادگی ملت شریف ایران در دفاع از مرز‌های کشور است که همواره در تاریخ این دیار به یادگار خواهد ماند. به‌یقین هشت سال دفاع مقدس از دوران پرافتخار مردمی حکایت دارد که با صبر، وحدت و هم‌دلیِ خود، عظمت، عزت و سربلندی این سرزمین را تثبیت کردند.
در آستانه ۳۱ شهریورماه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره از خودگذشتگی و دلاورمردی شهدای گران‌قدر، ایثارگران، آزادگان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، این ایام غرورآفرین را به تمامی اعضای خانواده بزرگ بانک آینده، تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون ملت شریف ایران را از خداوند متعال خواستارم.
بهمن اسکندری

برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر