کد خبر: ۵۰۲۶۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳

دست شستا در جیب بازنشستگان

رئیس کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تأمین اجتماعی گفت: معامله ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی (برابر با ۱۰ میلیارد دلار) و خرید سهام بی‌ارزش و گران و بدون مزایده‌ی هلدینگ مفید توسط مدیرعامل شرکت شستا، خیانت در حق بازنشستگان بود.
دست شستا در جیب بازنشستگان

مخاطب۲۴- عباسعلی سلطانی‌کیا، رئیس کانون عالی کارمندان بازنشسته مشمول قانون تأمین اجتماعی، گفت: برکناری فوری مدیر عامل شرکت شستا به دلیلِ اقداماتی که ایشان بر ضد منافع سازمان تامین اجتماعی انجام دادند، درخواست ما بازنشستگان از وزیر کار است.

وی توضیح داد: معامله ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی (برابر با ۱۰ میلیارد دلار) و خرید سهام بی‌ارزش و گران و بدون مزایده‌ی هلدینگ مفید توسط مدیرعامل شرکت شستا در آخرین روز‌های وزارت آقای مرتضوی، خیانت در حق بازنشستگان بود. وی گفت: این اتفاق درحالی افتاده که سازمان تامین اجتماعی به علت مشکلات مالی قادر به پرداخت به موقع حقوق بازنشستگان نیست و ماه‌ها است که به بیمه تکمیلی و بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها بدهکار است.

سلطانی‌کیا ادامه داد: در چنین شرایطی چطور ۶۰۰ هزار میلیارد تومان حقوق و پس‌انداز بازنشستگان را بدون اجازه‌ی آنها بابت خرید سهام غیر مفید هزینه می‌کنند؟ وی گفت: وقتی سازمان پول ندارد برای مستمری و همسان‌سازی و بیمه عمر و دارو درمان ما بازنشستگان هزینه کند، چرا آقایان مرتضوی و نوروزی خریدی به این عظمت انجام می‌دهد و آینده بازنشستگان و سازمان را در گرو این خرید می‌گذارند؟

سلطانی کیا افزود: ضمن اینکه خرید مزبور مغایر با موضوع منع بنگاه‌داری است؛ چطور دولت فشار می‌آورد که سازمان سهام خوب خودش را بفروشد و از مدیریت و مالکیت سهام خوب خود خارج شود، ولی از آن طرف سازمان را وارد بنگاه‌داری غیرقابل توجیه می‌کند؟ وی گفت: با این کار عملا پول را از جیب سازمان برمی‌دارند و سهامی را بدون مزایده و تشریفات قانونی می‌خرند. سلطانی‌کیا تاکید کرد: ما بازنشستگان تامین اجتماعی، خواهان لغو معامله شرکت شستا با گروه مفید هستیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر