کد خبر: ۵۰۲۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
هشدار هواشناسی به کشاورزان ۵ استان

هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۷/۱

سازمان هواشناسی برای ۵ استان هشدار فعالیت سامانه بارشی صادر کرد و از احتمال آب‌گرفتگی، صاعقه، خسارت به کشاورزان و سقوط تابلو‌های تبلیغاتی خبر داد.
هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۷/۱

مخاطب۲۴- سازمان هواشناسی برای شماری از استان‌های کشور هشدار سطح زرد فعالیت سامانه بارشی صادر کرد، بر این اساس امروز، یکشنبه، برای استان‌های آذربایجان غربی، نیمه شمالی آذربایجان شرقی، شمال اردبیل، گیلان و نیمه غربی مازندران رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی شده است.

اثر مخاطره این بارش‌ها احتمال آب‌گرفتگی محلی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، صاعقه، لغزندگی به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست و سازه‌های موقت و احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات است.

پاییز کم‌بارش در راه است

سازمان هواشناسی توصیه کرده است مردم از اتراق و برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، فعالیت کوهنوردی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، محلول‌پاشی و سم‌پاشی باغات و مزارع خودداری کنند و محصولات برداشت‌شده را به مکان‌های مسقف منتقل کنند.

همچنین برای شرق استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان وزش باد نسبتاً شدید در نواحی مستعد همراه با گردوخاک با اثر مخاطره وقوع پدیده گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات، احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال و احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات پیش‌بینی شده است.

سازمان هواشناسی توصیه‌هایی را از جمله اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم انجام پرواز‌های سبک شامل گلایدر، بالگرد و...، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال ارائه کرده است.

از امروز تا روز سه‌شنبه سوم مهر ۱۴۰۳ دما در کشور افزایش می‌یابد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر