کد خبر: ۵۰۲۲۶
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶

چرا یک میلیون تومان همسان سازی برای بازنشستگان کارگری واریز نشد؟

بازنشستگان کشوری و لشگری، برای دو ماه، تیر و مرداد، یک میلیون تومان بابت علی الحساب متناسب سازی دریافت کردند؛ این در حالیست که این مبالغ علیرغم وعده‌های بسیار برای بازنشستگان کارگری واریز نشده است
چرا یک میلیون تومان همسان سازی برای بازنشستگان کارگری واریز نشد؟

مخاطب۲۴- یک فعال صنفی بازنشستگان از عدم واریز یک میلیون تومان متناسب سازی انتقاد کرد.

بازنشستگان کشوری و لشگری، برای دو ماه، تیر و مرداد، یک میلیون تومان بابت علی الحساب متناسب سازی دریافت کردند؛ این در حالیست که این مبالغ علیرغم وعده‌های بسیار برای بازنشستگان کارگری واریز نشده است.
عبدالحمید عبائی حسنی» رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان خوزستان وبازرس کانون عالی کشور در این رابطه گفت: در زمینه اجرای همسان سازی به قانون عمل نشد؛ قرار بود ۴۰ درصد این متناسب سازی سال اول برنامه هفتم به بازنشستگان پرداخت شود، اما متاسفانه با گذشت ۶ ماه ازسال هنوز اجرایی شدن آن در هاله‌ای از ابهام است.

او ادامه داد: نه تنها احکام همسان سازی صادر نشد بلکه پرداختِ معوقات آن هم به فراموشی سپرده شده است؛ موضوع دیگری که بازنشستگان را زجر می‌دهد تبعیض ناروا در میان بازنشستگان صندوق‌ها است؛ زیرا ماه قبل یک میلیون تومان علی الحساب متناسب سازی برای بازنشستگان کشوری و لشکری پرداخت شده، اما هنوز به بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت نشده است.

عبائی حسنی افزود: اجرای متناسب سازی منتظر تصویب لایحه دولت در مجلس است که انتظار داریم هرچه سریعتر این لایحه درمجلس به تصویب برسد تا احکام متناسب سازی دراسرع وقت صادر شود. بازنشستگان بیش از شش ماه در انتظار مانده اند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر