کد خبر: ۵۰۲۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵

نخستین تجربه کمدی حامد بهداد و سحر‌دولتشاهی

این روز‌ها «مفت‌بر» در شرایطی به روی پرده است که این فیلم نخستین رونمایی کمدی حامد بهداد و سحر دولتشاهی محسوب می‌شود.
نخستین تجربه کمدی حامد بهداد و سحر‌دولتشاهی

مخاطب ۲۴- حامد بهداد- این روز‌ها مفت‌بر به عنوان دومین ساخته بلند سینمایی عادل تبریزی در حال اکران سینما‌ها است و با تعداد سالن‌هایی کمتر از تگزاس ۳ و پول و پارتی، در رده سومین فیلم پرفروش قرار گرفته است.

اینکه چطور مفت‌بر در حضور ۶ کمدی پرقدرت دیگر توانسته خود را به رده سومین فیلم پرفروش رسانده و احتمالا طی روز‌های آینده و با افزودن سالن، به رتبه دوم صعود کند، نیاز به آسیب‌شناسی دارد.

قطعا نخستین مولفه‌ای که در این ارتباط می‌توان به آن اشاره کرد، رونمایی از زوج کمدی این فیلم یعنی حامد بهداد و سحر دولتشاهی است. حامد بهداد در کارنامه خود، آثار کمدی چندانی ندارد و سحر دولتشاهی نیز اولین اثر کمدی خود را با مفت‌بر تجربه کرده است. همچنین این زوج، پیشتر در درام عاشقانه می‌خواهم زنده بمانم نیز روبروی یکدیگر قرار گرفتند که استقبال خوبی از این زوج به عمل آمد؛ بنابراین قرار گرفتن بهداد و دولتشاهی در کنار هم و در یک فیلم کمدی، وسوسه‌انگیزترین پارامتری است که مخاطب را به تماشای مفت‌بر ترغیب می‌کند.

برای آنهایی که به سینما جدی‌تر نگاه می‌کنند، عادل تبریزی در مقام یک کارگردان جوان خوش‌آتیه است که سال‌ها، پست‌های مختلفی را در جریان تولید یک فیلم تجربه کرده و نخستین فیلم بلند او یعنی گیج‌گاه نیز با استقبال خوبی مواجه شد؛ بنابراین همین‌که تبریزی برای دومین فیلم بلند خود به سراغ مفت‌بر رفته، برای طیفی از مخاطبان، کنجکاوی‌برانگیز است.

البته که فضای موزیکال و شاد فیلم نیز یکی دیگر از موارد مهم فیلم است که می‌تواند برای هر مخاطب دوستدار کمدی جالب باشد. مفت‌بر به‌واسطه فضا‌های موزیکال فراوان و تم سراسر شاد خود، می‌تواند مخاطبان بسیاری را به سمت خود گسیل دارد.

در چنین فضایی، حضور عبدالله علیخانی و حسین فرحبخش به‌عنوان تهیه‌کننده پیشکسوت حوزه کمدی نیز دیگری دلیلی است که بتوانیم نسبت به اقبال این فیلم امیدوار باشیم. ۲ تهیه‌کننده‌ای که تجربه تولید ده‌ها کمدی در دهه‌های مختلف را در کارنامه دارند و به خوبی می‌توانند نبض استقبال مخاطب را در دست بگیرند.

مجموعه تمام این عوامل سبب شده تا مفت‌بر در یکی از دوره‌هایی که بیشترین تعداد فیلم کمدی به روی پرده است، بتواند خودی نشان داده و خود را این‌چنین در جدول فروش روزانه سینما قرار دهد.

برچسب ها: حامد بهداد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر