کد خبر: ۵۰۱۹۸
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱

ساعت طرح ترافیک تهران همزمان با شروع به‌کار مدارس

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران اعلام کرد که سهمیه تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا تغییر نمی‌کند.
ساعت طرح ترافیک تهران همزمان با شروع به‌کار مدارس

مخاطب ۲۴- وریا علیمردانی در مورد شروع اجرای طرح‌های ترافیکی که از تاریخ یکم مهرماه با توجه به تغییر ساعات کار ادارات آغاز خواهد شد، گفت: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، طرح ترافیک برای روز‌های شنبه تا چهارشنبه، از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۸:۰۰ (باستثنای روز‌های تعطیل) اجرا می‌شود و در روز‌های پنجشنبه نیز طرح ترافیک فقط شامل طرح کنترل آلودگی هوا بوده که از ساعت ۶:۳۰ لغایت ۱۳:۰۰ اجرا می‌شود.

وی افزود: کما فی السابق هر شهروند دارای پلاک با سرشماره شهر تهران، ۲۰ روز سهمیه تردد فصلی رایگان در محدوده کنترل آلودگی هوا دارد و در صورت اتمام ۲۰ روز سهمیه مذکور» نصف تعرفه عوارض تردد در محدوده طرح ترافیک» از وی دریافت می‌شود.

پیش از این اعلام شده بود که استفاده ۲۰ روز رایگان در مهرماه سال جاری کنسل و به آبان و آذرماه سال جاری انتقال داده خواهد شد؛ اما این موضوع در شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرتهران مطرح ولی به تصویب نرسید.

برچسب ها: طرح ترافیک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد افزایش شدید قیمت مواد غذایی، دسترسی دهک‌های یک تا پنج به اقلام ضروری را سخت کرده و مصرف سبزیجات و لبنیات در بسیاری خانوار‌ها کمتر از نیاز است.
واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است
وزارت خارجه قطعنامه اخیر آژانس را اقدامی غیرقانونی و فاقد وجاهت دانست و تأکید کرد شورای حکام صلاحیتی برای بازگرداندن قطعنامه‌های خاتمه‌یافته شورای امنیت ندارد.
بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد
بزرگ‌ترین پالایشگر خصوصی هند، ریلاینس، پیش از پایان ضرب‌الاجل آمریکا خرید نفت از روسیه را متوقف کرد؛ اقدامی برای پرهیز از ریسک تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا.
حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان
آمار‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم در آبان‌ماه ۴۳۸ هزار نفر کمتر شده و جمعیت دریافت‌کنندگان به حدود ۴۱.۸ میلیون نفر رسیده است.
جلسه حراج شمش طلا لغو شد جلسه حراج شمش طلا لغو شد
سخنگوی مرکز مبادله اعلام کرد حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۲ آذر به دلیل تعطیلی روز بعد و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نخواهد شد.
واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ویژه آذر ۱۴۰۴ برای خودرو‌های شخصی بدون تغییر از بامداد شنبه در کارت‌های هوشمند سوخت شارژ می‌شود و امکان برداشت آن از تمامی جایگاه‌ها فراهم است.
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر