کد خبر: ۵۰۱۹۶
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۷

دانش آموزان لطفا صبحانه فراموش نشود

تحقیقات نشان می‌دهد نوجوانانی که صبحانه می‌خورند عملکرد تحصیلی بهتری دارند؛ محققان معتقد هستند که صبحانه مواد مغذی ضروری برای سیستم عصبی را برای تقویت قدرت مغز تامین می‌کند.
دانش آموزان لطفا صبحانه فراموش نشود

مخاطب۲۴- دانش آموز- آمنه مصیبی کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به تاثیر مصرف صبحانه مغذی در بهبود عملکرد نوجوان در مدرسه اظهار کرد: صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است، اما بسیاری از کودکان و نوجوانان به طور منظم وعده غذایی صبح را استفاده نمی‌کنند این در حالی است که خوردن یک صبحانه مغذی می‌تواند به دانش‌آموز کمک کند تغذیه بهتر و حتی عملکرد بهتری در مدرسه داشته باشد.

وی افزود: خوردن صبحانه در کنار خواب و ورزش، یکی از بهترین راه‌ها برای شارژ مجدد باتری است. این یک فرصت عالی برای دریافت کربوهیدرات‌های سرشار از انرژی همچون مواد غذایی مانند نان سبوس‌دار است.

مصیبی گفت: با استفاده از ترکیبات پروتئینی و کربوهیدرات مانند نان و پنیر، غلات سبوس‌دار با شیر یا مغزدانه‌ها یا کره بادام زمینی، صبحانه‌ای مقوی و پر انرژی دریافت کنید. صبحانه یک راه ایده‌آل برای تقویت انرژی است بنابراین در کلاس خواب نمی‌روید!

افزایش تمرکز
وی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان می‌دهد که خوردن یک صبحانه مغذی موجب بهبود عملکرد مغز به ویژه حافظه و یادگیری می‌شود. این امر برای یادگیری دانش جدید و استفاده بعدی از آن برای یک امتحان بزرگ ضروری است.

نمره‌های بهتر
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: تحقیقات نشان می‌دهد نوجوانانی که صبحانه می‌خورند عملکرد تحصیلی بهتری دارند؛ محققان معتقد هستند که صبحانه مواد مغذی ضروری برای سیستم عصبی را برای تقویت قدرت مغز تامین می‌کند. همچنین صبحانه گرسنگی را کاهش می‌دهد که می‌تواند باعث حواس‌پرتی شود و عملکرد تحصیلی، رفتار و عزت نفس را مختل کند.

انتخاب‌های سالم
وی بیان کرد: کسانی که صبحانه می‌خورند تمایل دارند غذای سالم‌تری در طول روز انتخاب کنند که می‌تواند بر سلامت طولانی مدت تاثیر مثبت بگذارد. این ممکن است قانع‌کننده‌ترین دلیل برای لذت بردن از صبحانه قبل از یک روز طولانی مدرسه باشد. صبح سرد را با یک کاسه دلپذیر عدسی گرم یا نان و چای و پنیر آغاز کنید.

مصیبی به والدین توصیه کرد: کودکان‌تان را به خوردن صبحانه تشویق کنید، اگرچه ممکن است زمان‌بر باشد، اما خوردن صبحانه مغذی، برای نوجوان شما عادات غذایی سالم را ایجاد می‌کند که تا آخر عمر ادامه دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر