کد خبر: ۵۰۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰

دریافت وام ۶۰۰ میلیون تومانی بانک شهر با شرایط آسان در کوتاه‌ترین زمان ممکن

معاون اعتبارات و وصول مطالبات بانک شهر از اعطای وام خرد به شهروندان در کمترین زمان ممکن تا سقف ۶ میلیارد ریال (۶۰۰ میلیون تومان) خبر داد.
دریافت وام ۶۰۰ میلیون تومانی بانک شهر با شرایط آسان در کوتاه‌ترین زمان ممکن

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:ایمان امینی پور با اشاره به برنامه ریزی گسترده بانک شهر برای رفع نیاز‌ها و دغدغه‌های شهروندان، گفت: مشتریان این بانک می‌توانند براساس میانگین کارکرد ۳ ماه تا ۱۸ ماه حساب خود، وام با نرخ ۱۲ درصد دریافت کنند.
امینی پور با بیان اینکه دوره بازپرداخت این وام نیز از ۶ تا ۴۸ ماه و به انتخاب مشتری است، خاطرنشان ساخت: بانک شهر ارائه هرگونه گواهی کسر ازحقوق، چک و سفته را برای دریافت وام حذف کرده است. اعطای این وام بر‌مبنای اعتبار‌سنجی وام گیرنده و ضامن انجام می‌شود.
معاون اعتبارات و وصول مطالبات بانک شهر ادامه داد: امکان انتقال اصل و مازاد امتیاز تسهیلات توسط مشتریان به بستگان نیز امکان پذیر است.
امینی پور در پایان با تاکید بر اینکه توجه به خواست و نیاز‌های مشتریان در کنار نوآوری در محصولات و خدمات همواره در دستور کار این بانک قرار دارد، گفت: شهروندان می‌توانند به شعب بانک شهر و پیشخوان‌های شهرنت در سراسر کشور مراجعه و یا با استفاده از نرم افزارهمراه شهر پلاس از این وام بهره‌مند شوند.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر