کد خبر: ۵۰۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰

دریافت وام ۶۰۰ میلیون تومانی بانک شهر با شرایط آسان در کوتاه‌ترین زمان ممکن

معاون اعتبارات و وصول مطالبات بانک شهر از اعطای وام خرد به شهروندان در کمترین زمان ممکن تا سقف ۶ میلیارد ریال (۶۰۰ میلیون تومان) خبر داد.
دریافت وام ۶۰۰ میلیون تومانی بانک شهر با شرایط آسان در کوتاه‌ترین زمان ممکن

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:ایمان امینی پور با اشاره به برنامه ریزی گسترده بانک شهر برای رفع نیاز‌ها و دغدغه‌های شهروندان، گفت: مشتریان این بانک می‌توانند براساس میانگین کارکرد ۳ ماه تا ۱۸ ماه حساب خود، وام با نرخ ۱۲ درصد دریافت کنند.
امینی پور با بیان اینکه دوره بازپرداخت این وام نیز از ۶ تا ۴۸ ماه و به انتخاب مشتری است، خاطرنشان ساخت: بانک شهر ارائه هرگونه گواهی کسر ازحقوق، چک و سفته را برای دریافت وام حذف کرده است. اعطای این وام بر‌مبنای اعتبار‌سنجی وام گیرنده و ضامن انجام می‌شود.
معاون اعتبارات و وصول مطالبات بانک شهر ادامه داد: امکان انتقال اصل و مازاد امتیاز تسهیلات توسط مشتریان به بستگان نیز امکان پذیر است.
امینی پور در پایان با تاکید بر اینکه توجه به خواست و نیاز‌های مشتریان در کنار نوآوری در محصولات و خدمات همواره در دستور کار این بانک قرار دارد، گفت: شهروندان می‌توانند به شعب بانک شهر و پیشخوان‌های شهرنت در سراسر کشور مراجعه و یا با استفاده از نرم افزارهمراه شهر پلاس از این وام بهره‌مند شوند.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر