کد خبر: ۵۰۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹
معاون اکتشافات و توسعه معدنی شرکت ملی مس خبر داد؛

افزایش حدود ۱/۷ برابری ذخایر زمین‌شناسی قطعی معدن مس میدوک

عضو هیأت مدیره و معاون اکتشافات و توسعه معدنی شرکت ملی صنایع مس گفت: حفر حدود ۹۰ هزار متر گمانه اکتشافی در معدن مس میدوک منجر به افزایش حدود ۱.۷ برابری ذخایر زمین شناسی این معدن شده است.
افزایش حدود ۱/۷ برابری ذخایر زمین‌شناسی قطعی معدن مس میدوک

مخاطب24:شهریار متوکل درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: گسترش اکتشافات زیرسطحی در سال‌های اخیر در معدن مس میدوک در قالب فاز سوم حفاری‌های اکتشافی توسعه‌ای و حفاری‌های منطبق بر شبکه اکتشافی و حفر حدود ۹۰ هزار متر گمانه اکتشافی منجر به افزایش ذخایر زمین‌شناسی قطعی این معدن شده است.

وی افزود: با توسعه عملیات حفاری اکتشافی در معدن مس میدوک انتظار می‌رود روند رو به افزایش ذخایر زمین‌شناسی قطعی این معدن ادامه یابد.

عضو هیأت مدیره و معاون اکتشافات و توسعه معدنی شرکت ملی صنایع مس تصیرح کرد: از مجموع قریب به یک میلیارد تن منابع زمین‌شناسی قطعی و احتمالی معدن میدوک، ذخیره زمین‌شناسی قطعی (رده اندازه‌گیری‌شده) این معدن با در نظر گرفتن آستانه عیاری ۰.۲ درصد مس پس از بررسی و تأیید در کمیسیون تخصصی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ذخیره زمین‌شناسی قطعی معدن میدوک با افزایش حدود ۱.۷ برابری (۲/۶۶ درصدی) از میزان ۴۴۱ میلیون تن با متوسط عیار ۰.۶۹ درصد مس مندرج در پروانه بهره‌برداری، به ۷۳۳.۵ میلیون تن با متوسط عیار ۰.۷۱ درصد مس افزایش یافته است.

متوکل با بیان اینکه ذخیره زمین‌شناسی قطعی معدن میدوک ۲۹۲.۵ میلیون تن افزایش داشته است، تاکید کرد: این اتفاق باعث افزایش میزان ذخیره قابل استخراج معدن شده است که انشالله تأثیر قابل ملاحظه‌ای در طرح گسترش و افزایش تولید این معدن خواهد داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر