کد خبر: ۵۰۱۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵

اقدامات بانک مسکن در پیگیری پرونده‌های حقوقی مربوط به مطالبات بانک

معاون امور حقوقی و وصول مطالبات بانک مسکن، اقدامات این بانک در پیگیری پرونده‌های حقوقی مربوط به مطالبات را تشریح کرد.
اقدامات بانک مسکن در پیگیری پرونده‌های حقوقی مربوط به مطالبات بانک

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :معاون امور حقوقی و وصول مطالبات بانک مسکن در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا به تشریح اقدامات اخیر این بانک درخصوص پیگیری پرونده‌های حقوقی مربوط به بدهکاران کلان و وضعیت مطالبات بانک پرداخت.

وی اظهار داشت: این اقدامات با بهره مندی از کلیه ابزار‌ها و طرق قانونی در جهت حفظ حقوق و منافع بیت‌المال، احقاق حقوق بانک، استیفاء و تحقق وصول مطالبات در دستور کار قرار گرفته است.

معاون امور حقوقی و وصول مطالبات بانک مسکن گفت: ثبت شکایت‌های مختلف کیفری و اعلام جرایم ارتکابی به مرجع محترم قضایی، انجام رسیدگی‌های قضایی، صدور کیفرخواست و همچنین صدور آرای قطعی قضایی به نفع بانک از جمله استرداد عین ارز، حبس، قرارداد دعوی خواهان به نفع بانک و رفع توقیف از حساب‌های بانک گردیده است.

آزادیان افزود: بررسی آمار‌های استخراجی اداره کل آمار و اطلاعات در سال ۱۴۰۲، حاکی از حصول توفیقاتی در این حوزه است.

معاون امور حقوقی و وصول مطالبات بانک مسکن گفت: به طور مثال نسبت مطالبات غیرجاری (NPL) بانک در مقطع پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۱ از ۶.۰۲ درصد به ۵.۱۷ درصد در پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۲ رسیده است که ۰.۸۵ واحد معادل ۱۲.۴ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: همچنین، تعداد ۱۱۳،۱۶۰ فقره پرونده‌های مطالباتی معادل ۱۶.۴۵ درصد و ۳،۰۵۹ میلیارد ریال مانده مطالبات مشکوک‌الوصول ریالی معادل ۲۴.۴ درصد کاهش یافته است. علاوه بر این، وصول نقدی مطالبات بانک در سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۸۰۶،۶۳۶ میلیارد ریال رسیده است.

آزادیان در مورد اقدامات قانونی در خصوص پرونده‌های کلان گفت: با توجه به این که بیش از ۴۰ درصد از مطالبات بانک شامل پرونده‌های صعب‌الوصول و کلان ارزی مربوط به سال‌های ۱۳۸۸-۱۳۹۱ است؛ اقدامات قانونی برای استیفاء مطالبات بانک از محل پرونده‌های کلان با توجه به نوع بدهی و بدهکاران با استفاده از کلیه ظرفیت‌های قانونی و قضایی در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: درخواست‌های متعددی به ریاست محترم قوه قضائیه، ریاست محترم دیوان عالی کشور و ریاست محترم سازمان تعزیرات حکومتی تقدیم شده و همه این درخواست‌ها با جدیت در حال پیگیری است. از این رو، باید از بذل عنایات مراجع محترم قضایی به ویژه دستورات قابل تقدیر ریاست محترم قوه قضائیه نسبت به پرونده‌های کلان شبکه بانکی منجمله این بانک که به منظور حفظ حقوق و منافع بیت‌المال انجام شده است؛ سپاسگزاری کنم.

آزادیان به اقدامات صورت‌گرفته با محوریت درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری اشاره کرد و افزود: به رغم صدور حکم علیه بانک در برخی پرونده‌ها، درخواست اعمال ماده ۴۷۷ در خصوص حداقل ۱۱ پرونده مهم ارائه شده که این درخواست‌ها نیز به طور جدی پیگیری می‌شود.

وی همچنین به اقدامات انجام‌شده برای حداقل ۷ پرونده دیگر با محوریت اعمال قانون الحاق یک تبصره به ماده ۲۳ آیین‌نامه اجرایی سازمان تعزیرات حکومتی اشاره کرد و گفت: درخواست رسیدگی و پیگیری برای این پرونده‌ها نیز ارائه شده و در حال بررسی است.

آزادیان افزود: بانک مسکن پیرو تأکیدات مکرر جناب آقای دکتر حسینی مدیرعامل محترم بانک و با بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها و امکانات خود نسبت به پیگیری مستمر پرونده‌ها در جهت صیانت از حقوق و منافع بیت المال و وصول مطالبات به حق خود اقدام می‌کند.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد
طبق تصویب‌نامهٔ هیئت وزیران سود بازرگانی خودرو‌های وارداتی (بنزینی، برقی و هیبریدی) در سامانهٔ جامع تجارت تا پایان ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد.
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر