کد خبر: ۵۰۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲

برگزاری نشست "تحلیلی قانون برنامه هفتم پیشرفت ایران و نظام بانکی" با حضور عضو هیات مدیره بانک ملی ایران و مقامات و مسئولان کشور

نشست تحلیلی "قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و نظام بانکی" با حضور محمد جواد شریف زاده معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، محمد شیریجیان معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی، امیر مسعود رزازان عضو هیات مدیره و معاون مالی بانک ملی ایران، کوروش پرویزیان سرپرست پژوهشکده پولی و بانکی، سید فرید موسوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و افشین کسالایی مدیرکل برنامه سازمان برنامه و بودجه کشور در محل پژوهشکده پولی و بانکی برگزار شد.
برگزاری نشست  تحلیلی قانون برنامه هفتم پیشرفت ایران و نظام بانکی  با حضور عضو هیات مدیره بانک ملی ایران و مقامات و مسئولان کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:محمدجواد شریف زاده معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در این نشست با اشاره به این که برنامه هفتم پیشرفت کشور ابلاغ شده، اظهارداشت: دولت مکلف است در سال اول برنامه، ایجاد بانک‌های توسعه‌ای را به تصویب هیات وزیران برساند و تاکید شده که افزایش سرمایه بانک‌های دولتی مهم است.

معاون وزیر اقتصاد اظهار داشت: یکی از نقاط مثبت قانون هفتم توسعه، ساز و کاری است که در یکی از مفاد آن دیده شده که ظرف سه ماه از اجرای قانون، ۲۵۰ همت از بدهی‌های دولت و شرکت‌های دولتی به بانک‌ها تبدیل به اوراق شود که بی شک به بهبود ساختار مالی بانک‌ها کمک می‌کند.

امیرمسعود رزازان عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در ادامه این نشست نیز با بیان این مطلب که با اصلاح قوانین، قواعد، مقررات و رویه‌ها و ایجاد بستر‌ها و زیرساخت‌های مناسب زمینه پیشرفت و توسعه در کشور فراهم می‌شود، اظهارداشت: اولین موضوعی که باید در برنامه توسعه هفتم پیشرفت مدیریت شود، مدیریت ریسک نرخ بهره در شبکه بانکی است.

وی با تاکید بر این نکته که نرخ گذاری نادرست علل زیان دهی بانک‌ها و نوسان هزینه‌های پول شده است، گفت: باید با نرخ گذاری مناسب به سود دهی بانک‌ها کمک کنیم.

رزازان با بیان این که نباید برای موفقیت و تراز سایر حوز‌های کشور از جمله صنعت انرژی، خودرو، ساختمان و غیره، بانک‌ها و شبکه بانکی را ناتراز کنیم گفت: برای بررسی عملکرد بانک‌ها باید به تکالیف تسهیلاتی سنگینی که در نظام بانکی ابلاغ می‌شود، توجه کرد.

وی در بخش دیگری از این نشست گفت: معتقدم با افزایش سرمایه و کفایت سرمایه بانک‌های دولتی در برنامه هفتم می‌توان به حفظ منابع بانک‌ها خوش بین بود.

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران یکی از دلایل ناکارامدی بانک‌ها را بزرگی و عدم چابکی آن‌ها دانست و تاکید کرد: با وجود سازوکار‌ها و ساختار‌های کنونی امکان موفقیت وجود ندارد.

محمد شیریجیان معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی با بیان این که باید مدل توسعه اقتصادی کشور در برنامه هفتم مشخص شود، گفت: با توجه به منابع محدود بانک‌ها باید اولویت تخصیص منابع مشخص شود تا به اشتغال پایدار، رشد بهره وری و در نهایت به رشد اقتصادی برسیم.

وی گفت: باید یکی از اولویت‌های مهم در برنامه هفتم تخصیص منابع به بنگاه‌های بزرگ و صادرات محور باشد تا بتوانیم با تکیه بر آن به رشد تولید کمک کنیم و به رشد اقتصادی برسیم.

در بخش دیگری از این نشست، محمد شیریجیان معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی، کوروش پرویزیان سرپرست پژوهشکده پولی و بانکی، سید فرید موسوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و افشین کسالایی مدیرکل برنامه سازمان برنامه و بودجه کشور ضمن بررسی محور‌های توسعه نظام بانکی در قانون برنامه هفتم پیشرفت ایران، به بیان طرح دیدگاه‌ها و ارائه نظرات خود پرداختند و موضوعات و ‏سوالات مطرح شده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با ارائه پیشنهاداتی، راهکار‌هایی برای عملیاتی کردن هر چه بهتر برنامه هفتم پیشرفت در نظام بانکی مطرح کردند.

در این نشست بر سر موضوعات مهمی نظیر تجهیز منابع در راستای تأمین مالی تولید، بهبود محیط کسب و کار، اشتغال، اصلاح نظام بانکی و مهار تورم، ساختار مالی نظام بانکی، نظارت بر مؤسسات اعتباری و بازار‌های غیر متشکل پولی، سیاست‌های پولی و ارزی بحث و تبادل نظر شد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر