کد خبر: ۵۰۰۶۷
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵

بفرمائید کاهو طلایی

کاهو هیجان‌انگیزترین سبزی نیست، اما اغلب آن را در کنار ساندویچ‌ها، خورشت‌ها و سایر وعده‌های غذایی به عنوان راهی برای به دست آوردن مواد مغذی اضافی خواهید یافت. اما شاید راهی برای به دست آوردن مزایای سلامتی بیشتر از کاهو وجود داشته باشد
بفرمائید کاهو طلایی

مخاطب۲۴- بسیاری از ما به اندازه‌ای که می‌دانیم باید مصرف کنیم، میوه و سبزیجات نمی‌خوریم، اما ممکن است این هدف اکنون کمی دست یافتنی‌تر باشد. دانشمندان اسپانیایی یک «کاهوی طلایی» جدید با مواد مغذی ۳۰ برابر بیشتر از خوراکی‌های سبز معمولی ساخته‌اند.
کاهو هیجان‌انگیزترین سبزی نیست، اما اغلب آن را در کنار ساندویچ‌ها، خورشت‌ها و سایر وعده‌های غذایی به عنوان راهی برای به دست آوردن مواد مغذی اضافی خواهید یافت. اما شاید راهی برای به دست آوردن مزایای سلامتی بیشتر از کاهو وجود داشته باشد.

به نقل از نیواطلس، گروهی از موسسه تحقیقاتی زیست شناسی مولکولی و سلولی گیاهی (IBMCP) یک کاهوی ساده را برای تقویت مواد مغذی آن مهندسی ژنتیکی کرده است. به طور خاص، آنها سطح آنتی اکسیدانی به نام بتاکاروتن را افزایش دادند که بدن شما برای ساختن ویتامین A از آن استفاده می‌کند. این برای بینایی سالم، عملکرد سیستم ایمنی و رشد سلولی مهم است و تصور می‌شود در برابر آلزایمر، بیماری‌های قلبی و برخی از انواع سرطان محافظت ایجاد کند.



بتاکاروتن معمولا به مقدار زیاد در سبزیجاتی مانند هویج، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین یافت می‌شود. همانطور که ممکن است حدس بزنید، رنگ رایج در بین سبزیجات دارای این ماده، نارنجی است و این کاهوی جدید نیز از این قاعده مستثنی نیست. مقادیر بیشتری از بتاکاروتن برگ‌ها را به رنگ زرد قابل توجهی در می‌آورد و از این رو به آن، کاهوی طلایی می‌گویند.

سطح بتاکاروتن در برگ کاهوی طلایی تا ۳۰ برابر بیشتر از کاهوی معمولی بود و این آنتی اکسیدان‌ها از نظر زیستی در دسترس‌تر بودند، به این معنی که سیستم گوارشی ما می‌تواند آنها را راحت‌تر از غذا استخراج کند.

با این حال، افزایش این سطوح ساده نبود. بتاکاروتن به طور معمول در کلروپلاست‌های گیاه که ساختار‌های سلولی هستند که فتوسنتز را انجام می‌دهند، تولید می‌شود، اما اگر بیش از حد آن را انباشته کنید، توانایی گیاه برای دریافت انرژی از نور خورشید کاهش می‌یابد. بنابراین، محققان راهی برای انتقال آنتی اکسیدان به قسمت‌های مختلف سلول‌های گیاهی پیدا کردند.

نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید: کار ما با موفقیت بتاکاروتن را در محفظه‌های سلولی تولید و انباشته کرده است. این کاهوی طلایی به زودی می‌تواند به سالاد بهبود یافته ژنتیکی با تربچه و نخود مغذی‌تر و گوجه فرنگی و سیب زمینی بنفش غنی از آنتی اکسیدان اضافه شود.

این تحقیق در مجله Plant منتشر شد.

برچسب ها: میوه سبزیجات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محبوب‌ترین سردار ایرانی در اینستاگرام آزمون است! محبوب‌ترین سردار ایرانی در اینستاگرام آزمون است!
سردار آزمون به شش میلیون دنبال‌کننده در اینستاگرام رسید.
اجاره واحد ۶۰ متری در کارگر شمالی چند؟ اجاره واحد ۶۰ متری در کارگر شمالی چند؟
برای اجاره یک آپارتمان ۲۰ ساله ۴۲ متری در حوالی کارگر شمالی و میدان انقلاب اسلامی تهران به ۲۵۰ میلیون تومان ودیعه نیاز دارد.
۶۰ درصد مردم سفر نرفتند ولی آقای دبیری تشریف بردن قطب جنوب! ۶۰ درصد مردم سفر نرفتند ولی آقای دبیری تشریف بردن قطب جنوب!
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: حدود ۳۵ میلیون و ۸۷۱ هزار از ۲۵ اسفند تا ۱۳ فروردین سفر رفته‌اند. بر این اساس از ۲۷ میلیون خانوار ایرانی بیش از ۱۱ میلیون خانوار سفر رفته‌اند. بنابراین، از مجموع ۸۶ میلیون نفر جمعیت کشور، حدود ۴۰ درصد سفر رفتند و ۶۰ درصد سفر نکرده‌اند.
ارزش پولی مهدی طارمی سقوط کرد! ارزش پولی مهدی طارمی سقوط کرد!
روز‌های سخت آقای گل سابق لیگ پرتغال در سری آ ادامه دارد.
۸۸۰ کشته و ۲۰۱۰۹ مجروح طی ۲۱ روز ۸۸۰ کشته و ۲۰۱۰۹ مجروح طی ۲۱ روز
رئیس پلیس راهور فراجا نتیجه نهایی طرح نوروزی پلیس راهنمایی و رانندگی را اعلام کرد.
شهسواری کاپیتان تیم ملی بانوان ایران مسافر قطر شد شهسواری کاپیتان تیم ملی بانوان ایران مسافر قطر شد
کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز بانوان موفق به کسب سهمیه مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در قطر شد.
افزایش قیمت حمل و نقل عمومی از اول اردیبهشت! افزایش قیمت حمل و نقل عمومی از اول اردیبهشت!
بر اساس مصوبه شورای شهر تهران، نرخ جدید کرایه حمل و نقل عمومی از ابتدای اردیبهشت ماه اعمال می‌شود.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر