کد خبر: ۵۰۰۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
جلیلی؛

یکی از علل موفقیّت‌های در دفاع مقدس، این بود که هر شخصی، نسبت خود را با این جبهه تعریف کرده بود

سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری حوادث سال ۱۴۰۱ در کشورمان و سیاست‌های دوگانهٔ غرب در قبال مسئلهٔ زنان، ادامه داد: امروز خیلی از حرکت‌هایی که دشمن انجام می‌دهد، ناظر به نقاط قوّت ما و نقاط ضعف خودش است.
یکی از علل موفقیّت‌های در دفاع مقدس، این بود که هر شخصی، نسبت خود را با این جبهه تعریف کرده بود

مخاطب۲۴- سعید جلیلی با یادآوری حوادث سال ۱۴۰۱ و سیاست‌های دوگانهٔ غرب در قبال مسئلهٔ زنان، ادامه داد: امروز خیلی از حرکت‌هایی که دشمن انجام می‌دهد، ناظر به نقاط قوّت ما و نقاط ضعف خودش است. در همین فتنه‌ای که با شعار «زن زندگی آزادی» مطرح شد، موضوع زن، زندگی و آزادی، جزو نقاط قوت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستند که اتفاقاً طرف مقابل در این موضوعات به بن‌بست رسیده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موضوع زن، زندگی و آزادی، جزو نقاط قوت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستند که اتفاقاً طرف مقابل در این موضوعات به بن‌بست رسیده است. امروز می‌بینیم همین‌هایی که ادعای دفاع از حقوق زنان را دارند، هزاران زن و کودک را در غزّه به شهادت می‌رسانند.
سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از ایثارگران و مدافعان حرم در روز ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۳ گفت: آن چیزی که چنین جمعی را دور هم جمع می‌کند، نه‌تن‌ها یک حرکت سیاسی، بلکه فراتر از آن، یک حرکت دینی و اعتقادی است که تحلیل آن، یک روز در دفاع مقدس بود؛ یک روز در کار‌های جهادی و سازندگی و یک روز در انتخابات. یکی از جفا‌هایی که این سال‌ها به مفهوم ایثارگری شده است، این است که مدام گفته می‌شود ایثارگران فلان امتیازات را می‌گیرند درحالی‌که مفهوم ایثار، یعنی اعطا و بخشیدن چیزی. اتفاقاً تمایز چنین جمعی، این است که برای منافع شخصی خود، چشم داشتی ندارند.

وی افزود: وقتی هدف ما بزرگ باشد، دیگر آخرت خودمان را به‌خاطر دنیای دیگری، خراب نمی‌کنیم؛ این نیز یکی دیگر از تمایزات این حرکت است. به همین سبب نیاز است که الگوی خودمان را برای رسیدن به اهداف، شکل دهیم. الگوی اشتباه یک شخص یا جریان، نمی‌تواند الگوی ما باشد. یکی از بهترین الگو‌های کار جمعی، انقلاب اسلامی است. حضرت امام (ره) حزب نداشتند، اما تا جایی بین همهٔ اقشار مردم اثر گذاشته بودند که حتی در روستا‌های استان لرستان، مردم روستا مانند مردم تهران و سایر شهر‌های کشور، هر روز علیه رژیم پهلوی تظاهرات می‌کردند.

جلیلی گفت: یکی از علل موفقیّت‌های ما در دفاع مقدس، این بود که هر شخصی، نسبت خود را با این جبهه تعریف کرده بود. از آن پیرزن در پشت‌جبهه تا جوانان و نوجوانان در خط مقدم؛ تا جایی که وقتی یک بنّای مشهدی نقش خود را در این جبهه پیدا می‌کند، می‌شود فرمانده یک گردان یعنی شهید عبدالحسین برونسی. وقتی دانش‌آموز ما در دفاع مقدس توانست نقش خود را پیدا کند و در آن عرصه مؤثر باشد، پس بعد از نیز باید بتواند در عرصه‌های جدیدی همچون کشاورزی، اقتصاد، فرهنگ، هنر، صنعت و… نیز، نقش خود را در این جبهه پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بنده واقعاً باور دارم که یکی از عوامل موفقیّت همین دولت فعلی، علاوه بر اصلاح ایرادات وزارت‌خانه‌ها و…، این است که بستری را برای ایفای نقش همهٔ مردم فراهم کند. اگر می‌خواهیم چنین هدف بزرگی را دنبال کنیم، نمی‌شود یک نفر یا یک جمع، ولو بااخلاص، بنشینند و به‌جای بقیه تصمیم بگیرند یا برای دیگران نقش تعیین کنند! در این عرصه، هرکس باید باتوجه‌به استعداد و ظرفیت خود، نقش خود را ایفا کند.

جلیلی در ادامهٔ سخنان خود با تأکید بر ظرفیت‌های مغفول ماندهٔ مردم کشورمان، تأکید کرد: وقتی ما می‌بینیم یک عزیزی از اهلی آبادهٔ استان فارس در اربعین حسینی، پویش زمینه‌سازی حضور ۲۰۰ میلیون زائر در اربعین حسینی را با شعار «یک اربعین فرصت؛ هر زائر یک نقش پر شکوه» راه‌اندازی می‌کند، ما باید پشت سر او و این ایده حرکت کنیم. یعنی باید بتوان این فرصت‌ها و ظرفیت‌ها را حول یک هدف مشترک به ظهور رساند. در همین ۱۱ سال گذشته که بنده توفیق داشته‌ام در اکثر استان‌ها و بسیاری از شهرستان‌ها و روستا‌ها حضور پیدا کنم، استعداد‌ها و توانمندی‌هایی را دیده‌ام که در همین جلسات خودمان در تهران نیست. یکی از دغدغه‌ها و افسوس‌های من، این است که چرا این استعداد‌ها و افراد، فرصت بروز و ظهور پیدا نمی‌کنند؟!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری حوادث سال ۱۴۰۱ در کشورمان و سیاست‌های دوگانهٔ غرب در قبال مسئلهٔ زنان، ادامه داد: امروز خیلی از حرکت‌هایی که دشمن انجام می‌دهد، ناظر به نقاط قوّت ما و نقاط ضعف خودش است. در همین فتنه‌ای که با شعار «زن-زندگی-آزادی» مطرح شد، موضوع زن، زندگی و آزادی، جزو نقاط قوت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستند که اتفاقاً طرف مقابل در این موضوعات به بن‌بست رسیده است. امروز می‌بینیم همین‌هایی که ادعای دفاع از حقوق زنان را دارند، هزاران زن و کودک را در غزّه به شهادت می‌رسانند.

وی افزود: امروز شاهد آن هستیم که مدعیان آزادی، حتی تحمل تجمع و شعار دانشجویان در دانشگاه‌های غرب را ندارند و به‌سرعت، رؤسای آن دانشگاه‌ها را عزل می‌کنند.

برچسب ها: سعید جلیلی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر