کد خبر: ۵۰۰۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
جلیلی؛

یکی از علل موفقیّت‌های در دفاع مقدس، این بود که هر شخصی، نسبت خود را با این جبهه تعریف کرده بود

سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری حوادث سال ۱۴۰۱ در کشورمان و سیاست‌های دوگانهٔ غرب در قبال مسئلهٔ زنان، ادامه داد: امروز خیلی از حرکت‌هایی که دشمن انجام می‌دهد، ناظر به نقاط قوّت ما و نقاط ضعف خودش است.
یکی از علل موفقیّت‌های در دفاع مقدس، این بود که هر شخصی، نسبت خود را با این جبهه تعریف کرده بود

مخاطب۲۴- سعید جلیلی با یادآوری حوادث سال ۱۴۰۱ و سیاست‌های دوگانهٔ غرب در قبال مسئلهٔ زنان، ادامه داد: امروز خیلی از حرکت‌هایی که دشمن انجام می‌دهد، ناظر به نقاط قوّت ما و نقاط ضعف خودش است. در همین فتنه‌ای که با شعار «زن زندگی آزادی» مطرح شد، موضوع زن، زندگی و آزادی، جزو نقاط قوت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستند که اتفاقاً طرف مقابل در این موضوعات به بن‌بست رسیده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موضوع زن، زندگی و آزادی، جزو نقاط قوت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستند که اتفاقاً طرف مقابل در این موضوعات به بن‌بست رسیده است. امروز می‌بینیم همین‌هایی که ادعای دفاع از حقوق زنان را دارند، هزاران زن و کودک را در غزّه به شهادت می‌رسانند.
سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از ایثارگران و مدافعان حرم در روز ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۳ گفت: آن چیزی که چنین جمعی را دور هم جمع می‌کند، نه‌تن‌ها یک حرکت سیاسی، بلکه فراتر از آن، یک حرکت دینی و اعتقادی است که تحلیل آن، یک روز در دفاع مقدس بود؛ یک روز در کار‌های جهادی و سازندگی و یک روز در انتخابات. یکی از جفا‌هایی که این سال‌ها به مفهوم ایثارگری شده است، این است که مدام گفته می‌شود ایثارگران فلان امتیازات را می‌گیرند درحالی‌که مفهوم ایثار، یعنی اعطا و بخشیدن چیزی. اتفاقاً تمایز چنین جمعی، این است که برای منافع شخصی خود، چشم داشتی ندارند.

وی افزود: وقتی هدف ما بزرگ باشد، دیگر آخرت خودمان را به‌خاطر دنیای دیگری، خراب نمی‌کنیم؛ این نیز یکی دیگر از تمایزات این حرکت است. به همین سبب نیاز است که الگوی خودمان را برای رسیدن به اهداف، شکل دهیم. الگوی اشتباه یک شخص یا جریان، نمی‌تواند الگوی ما باشد. یکی از بهترین الگو‌های کار جمعی، انقلاب اسلامی است. حضرت امام (ره) حزب نداشتند، اما تا جایی بین همهٔ اقشار مردم اثر گذاشته بودند که حتی در روستا‌های استان لرستان، مردم روستا مانند مردم تهران و سایر شهر‌های کشور، هر روز علیه رژیم پهلوی تظاهرات می‌کردند.

جلیلی گفت: یکی از علل موفقیّت‌های ما در دفاع مقدس، این بود که هر شخصی، نسبت خود را با این جبهه تعریف کرده بود. از آن پیرزن در پشت‌جبهه تا جوانان و نوجوانان در خط مقدم؛ تا جایی که وقتی یک بنّای مشهدی نقش خود را در این جبهه پیدا می‌کند، می‌شود فرمانده یک گردان یعنی شهید عبدالحسین برونسی. وقتی دانش‌آموز ما در دفاع مقدس توانست نقش خود را پیدا کند و در آن عرصه مؤثر باشد، پس بعد از نیز باید بتواند در عرصه‌های جدیدی همچون کشاورزی، اقتصاد، فرهنگ، هنر، صنعت و… نیز، نقش خود را در این جبهه پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بنده واقعاً باور دارم که یکی از عوامل موفقیّت همین دولت فعلی، علاوه بر اصلاح ایرادات وزارت‌خانه‌ها و…، این است که بستری را برای ایفای نقش همهٔ مردم فراهم کند. اگر می‌خواهیم چنین هدف بزرگی را دنبال کنیم، نمی‌شود یک نفر یا یک جمع، ولو بااخلاص، بنشینند و به‌جای بقیه تصمیم بگیرند یا برای دیگران نقش تعیین کنند! در این عرصه، هرکس باید باتوجه‌به استعداد و ظرفیت خود، نقش خود را ایفا کند.

جلیلی در ادامهٔ سخنان خود با تأکید بر ظرفیت‌های مغفول ماندهٔ مردم کشورمان، تأکید کرد: وقتی ما می‌بینیم یک عزیزی از اهلی آبادهٔ استان فارس در اربعین حسینی، پویش زمینه‌سازی حضور ۲۰۰ میلیون زائر در اربعین حسینی را با شعار «یک اربعین فرصت؛ هر زائر یک نقش پر شکوه» راه‌اندازی می‌کند، ما باید پشت سر او و این ایده حرکت کنیم. یعنی باید بتوان این فرصت‌ها و ظرفیت‌ها را حول یک هدف مشترک به ظهور رساند. در همین ۱۱ سال گذشته که بنده توفیق داشته‌ام در اکثر استان‌ها و بسیاری از شهرستان‌ها و روستا‌ها حضور پیدا کنم، استعداد‌ها و توانمندی‌هایی را دیده‌ام که در همین جلسات خودمان در تهران نیست. یکی از دغدغه‌ها و افسوس‌های من، این است که چرا این استعداد‌ها و افراد، فرصت بروز و ظهور پیدا نمی‌کنند؟!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری حوادث سال ۱۴۰۱ در کشورمان و سیاست‌های دوگانهٔ غرب در قبال مسئلهٔ زنان، ادامه داد: امروز خیلی از حرکت‌هایی که دشمن انجام می‌دهد، ناظر به نقاط قوّت ما و نقاط ضعف خودش است. در همین فتنه‌ای که با شعار «زن-زندگی-آزادی» مطرح شد، موضوع زن، زندگی و آزادی، جزو نقاط قوت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هستند که اتفاقاً طرف مقابل در این موضوعات به بن‌بست رسیده است. امروز می‌بینیم همین‌هایی که ادعای دفاع از حقوق زنان را دارند، هزاران زن و کودک را در غزّه به شهادت می‌رسانند.

وی افزود: امروز شاهد آن هستیم که مدعیان آزادی، حتی تحمل تجمع و شعار دانشجویان در دانشگاه‌های غرب را ندارند و به‌سرعت، رؤسای آن دانشگاه‌ها را عزل می‌کنند.

برچسب ها: سعید جلیلی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کشف 16 کلت جنگی در دکه مولوی! کشف 16 کلت جنگی در دکه مولوی!
مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از کشف یک قبضه کلت جنگی، دو خشاب و ۱۶ تیر جنگی در جریان بازرسی از یک دکه مطبوعاتی در خیابان مولوی خبر داد و اعلام کرد متصدی این واحد صنفی به دلیل نگهداری غیرمجاز سلاح تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.
خلاصه بازی ایتالیا ۱ - ۱ فرانسه خلاصه بازی ایتالیا ۱ - ۱ فرانسه
خلاصه بازی فرانسه ۱ - ایتالیا ۱ در چارچوب رقابت‌های لیگ ملت‌های اروپا را ببینید.
ورزشکاران ایرانی در کره جنوبی تبرئه شدند ورزشکاران ایرانی در کره جنوبی تبرئه شدند
دو ورزشکار ایرانی پس از ۱۶ ماه طی مراحل قضایی در کره جنوبی، با رأی دادگاه عالی این کشور از اتهامات وارده تبرئه شدند و امروز به تهران بازگشتند.
پاسخ شدید رضایی به ترامپ! پاسخ شدید رضایی به ترامپ!
محسن رضایی اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را خیال‌پردازی درباره تحولات و نتایج جنگ توصیف کرد و گفت واقعیت را ایران با تکیه بر مردم، نیرو‌های نظامی و توان موشکی خود رقم می‌زند.
پر بیننده مسابقه ناگویا؛ ایران - ژاپن پر بیننده مسابقه ناگویا؛ ایران - ژاپن
همه نگاه‌ها امروز به ناگویا خواهد بود؛ جایی که ایران و ژاپن کمتر از یک ماه پس از فینال فوکوئوکا، این بار برای طلای بازی‌های آسیایی به مصاف یکدیگر می‌روند.
انفجار شدید در تنگه هرمز؛ ماجرا چه بود؟ انفجار شدید در تنگه هرمز؛ ماجرا چه بود؟
شرکت اطلاعاتی امبری اعلام کرد یک نفتکش با پرچم پاناما هنگام عبور از تنگهٔ هرمز «هدف اصابت یک پرتابه قرار گرفته و ستون‌هایی از دود درحال خروج از آن است».
واکسن آنفلوآنزا در ایران؛ واکسن آنفلوآنزای چینی چیست، قیمت، زمان تزریق و عوارض واکسن آنفلوآنزا در ایران؛ واکسن آنفلوآنزای چینی چیست، قیمت، زمان تزریق و عوارض
واکسن آنفلوآنزا در ایران امسال با یک موضوع داغ و پرسش‌های زیادی همراه شده است؛ واکسن آنفلوآنزای چینی چیست و آیا می‌توان به آن اعتماد کرد؟ قیمت واکسن آنفلوآنزا چقدر است، بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا چه زمانی است و عوارض واکسن آنفلوآنزا چیست؟ در این گزارش، همه چیز درباره واکسن آنفلوآنزا و واکسن آنفولانزا در ایران، از نوع و اعتبار واکسن چینی گرفته تا قیمت، زمان تزریق، عوارض، گروه‌های پرخطر و نکات مهم خرید و نگهداری را بررسی می‌کنیم.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.