کد خبر: ۵۰۰۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶

متهم اصلی قتل داریوش مهرجویی و همسرش: به اجبار اعتراف کردم

متهم افغانی قتل داریوش مهرجویی و همسرش همچنان بر بی‌گناهی خود پافشاری کرده و حتی منکر حضورش در صحنه جرم شده است. کریم در آخرین اعترافات خود عنوان کرده: «اعترافاتم تحت فشار بازجویی بوده و آن شب به آن خانه نرفتم و حرف‌های دیگر متهمان را قبول ندارم. من باغبان پنج باغ بودم و صاحبان باغ‌ها به من اعتماد داشتند. اگر قصد سرقت داشتم می‌دانستم صاحبان باغ‌ها کلید گاوصندوق را کجا می‌گذارند و سرقت می‌کردم. ماهی ۴۰ میلیون تومان درآمد داشتم نیازی نبود مرتکب قتل شوم.»
متهم اصلی قتل داریوش مهرجویی و همسرش: به اجبار اعتراف کردم

مخاطب۲۴- شنبه و یکشنبه، ۲۴ و ۲۵ شهریور‌ماه جاری دور دوم رسیدگی به پرونده متهمان قتل داریوش مهرجویی و همسرش، وحیده محمدی‌فر برای رفع ابهامات پرونده تشکیل شد. تیر‌ماه امسال دیوان عالی کشور ایرادات وکیل خانواده مهرجویی را پذیرفت و با اعلام نقص تحقیقات دستور تکمیل تحقیق در خصوص ایرادات مطروحه را صادر کرد و پرونده مجددا جهت رفع این ایرادات به دادگاه کیفری یک استان البرز ارجاع شد.

روز گذشته آخرین جلسه دادگاه جهت رسیدگی به ایرادات پرونده با حضور وکلای متهمان، نماینده بهزیستی (به دلیل حضور داوود؛ یکی از متهمان که زیر ۱۸ سال دارد) و وکلای اولیای دم به صورت غیر علنی برگزار شد. طبق اطلاعات رسیده به «اعتماد»؛ «معاون دادستان مجدد از کیفرخواست دفاع کرده و دادگاه نظری بر انجام تحقیقات بیشتر یا توجه به ایرادات وکلای اولیای دم به جهت شناسایی معاون یا معاونان احتمالی را نداشته و به زودی رای صادر خواهد شد.» همچنین طبق این اطلاعات؛ «کریم، متهم اصلی همچنان بر بی‌گناهی خود پافشاری کرده و حتی منکر حضورش در صحنه جرم شده است. همچنین هیچ مدرکی جز اظهارات متهمان بر حضورشان در صحنه جرم وجود ندارد. با این حال هنوز مشخص نیست که متهم اصلی با چه انگیزه‌ای در محل جنایت حضور داشته که حالا در جلسات دادگاه منکر حضورش در صحنه جرم شده است.»

کریم در آخرین اعترافات خود عنوان کرده: «اعترافاتم تحت فشار بازجویی بوده و آن شب به آن خانه نرفتم و حرف‌های دیگر متهمان را قبول ندارم. من باغبان پنج باغ بودم و صاحبان باغ‌ها به من اعتماد داشتند. اگر قصد سرقت داشتم می‌دانستم صاحبان باغ‌ها کلید گاوصندوق را کجا می‌گذارند و سرقت می‌کردم. ماهی ۴۰ میلیون تومان درآمد داشتم نیازی نبود مرتکب قتل شوم.»

طبق ایرادات پرونده «وجود شخص دیگر یا چاقوی دیگر» محتمل است که دادگاه در دور دوم رسیدگی به پرونده متهمان قتل مهرجویی و همسرش نیز به آن توجهی نشان نداده است.

طبق اعلام ضابطان و مراجع قضایی؛ کریم (متهم ردیف اول)، میر ویس (متهم ردیف دوم) و داوود و اسکندر (متهمان ردیف سوم و چهارم) این پرونده هستند که با وجود تمام تناقضات و ابهامات پس از تشکیل جلسات دادگاه مبنی بر رسیدگی به این پرونده؛ متهم ردیف اول به اتهام قتل عمدی مهرجویی و محمدی‌فر به قصاص نفس و در رابطه با دیگر جرایم به حبس، شلاق و دیه محکوم شد. در رای صادره، متهمان ردیف دوم و سوم نیز به اتهام جرایمی نظیر شروع به قتل و سرقت مجموعا هر یک به ۳۶ سال حبس تعزیری، شلاق و دیه محکوم شدند. همچنین متهم ردیف چهارم به جهت ارتکاب جرایمی نظیر معاونت در شروع به قتل و سرقت به هشت سال حبس تعزیری محکوم شد.

اواسط مهر‌ماه سال گذشته وحیده محمدی، همسر داریوش مهرجویی در صفحه اینستاگرام خود از تهدید فردی ناشناس با چاقو خبر داد. با این حال و با وجود هشدار همسر داریوش مهرجویی آنها در ۲۲مهرماه ۱۴۰۲ در ویلای شخصی‌شان در زیبادشت کرج با چاقو به قتل رسیدند. پلیس پس از حضور در صحنه جرم پی برد مقتولان با ضربات چاقو به قتل رسیدند. پلیس مدعی بود بعد از درگیری اولیه مرحوم مهرجویی روی زمین افتاده و همسر مهرجویی نیز از هال به سمت اتاق خواب فرار کرده و آنجا توسط قاتل یا قاتلان به قتل رسیده است. آن شب دختر مرحوم در خانه حضور نداشته و حوالی ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه از خانه خارج و به یک گالری رفته، اما وقتی به خانه بازگشته با صحنه جنایت روبه رو شده است. یک هفته بعد از این حادثه ناگوار، پلیس و مراجع قضایی، چهار متهم را به عنوان عاملان این جنایت معرفی کرده که تاکنون نیز با وجود معرفی این اشخاص به عنوان متهم، کریم که عامل اصلی این جنایت معرفی شده، منکر حضورش در صحنه جرم است!

برچسب ها: داریوش مهرجویی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر