کد خبر: ۴۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹

اعلام جرم مجلس به رئیسی؟

سفر اخیر رییس آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای به ایران در نقطه اوج مذاکرات وین منجر به صدور یک بیانیه مشترک شد که بند نخست آن، ایران را مکلف می‌کند تا دو هفته آینده به سوالات آژانس پاسخ کتبی بدهد و اسناد پشتیبان را در اختیار آژانس قرار دهد.
اعلام جرم مجلس به رئیسی؟

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از روزنامه اعتماد؛ محمد مهاجری در یادداشتی که روزنامه اعتماد آن را منتشر کرده است نوشت:سفر اخیر رییس آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای به ایران در نقطه اوج مذاکرات وین منجر به صدور یک بیانیه مشترک شد که بند نخست آن، ایران را مکلف می‌کند تا دو هفته آینده به سوالات آژانس پاسخ کتبی بدهد و اسناد پشتیبان را در اختیار آژانس قرار دهد.

 

اعلام جرم محلس به رئیسی

 


بیشتر بخوانید: رافائل گروسی وارد تهران شد



به خاطر داریم در بهمن 1399، مجلس یازدهم مصوبه غلاظ و شدادی گذراند که طبق آن، دولت مکلف شد مادام که تحریم‌های ضدِایرانی لغو نشده، هرگونه همکاری با آژانس ممنوع است. ضمانت اجرای مصوبه هم این بود که هرکس آن را رعایت نکند به شش ماه حبس محکوم می‌شود.

 


به دنبال این مصوبه که رییس دولت دوازدهم و وزارت خارجه با آن محالف بودند و جنجال‌های فراوانی هم بر سر آن به وجود آمد، عملا مذاکرات قفل شد و روحانی و ظریف عملا عقب نشستند. بیانیه اخیر سازمان انرژی هسته‌ای ایران و آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای در واقع نقض صریح مصوبه مجلس است و طبق آن عامل این نقض باید زندانی شود. حالا آقای رییسی به عنوان مسوول نهایی و اصلی قرار است به زندان برود؟ یا رییس سازمان انرژی اتمی یا وزیر محترم خارجه یا همه اینها؟ قطعا هیچ‌کدام.

چون آن مصوبه مجلس فقط به درد درِ کوزه می‌خورد و باقری‌کنی پس از انتخاب به عنوان رییس تیم مذاکره، رسما اعلام کرد با آن مصوبه هیچ مذاکره‌ای ممکن نیست. الان باید دید تندروهای دوآتشه مجلس که منافع ملی را فقط در حفظ خودشان می‌بینند، علیه دولت و شخص رییسی اعلام جرم می‌کنند؟ یا مثل موارد متعدد دیگر شاهد استاندارد دوگانه خواهیم بود؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر