کد خبر: ۴۹۹۷۶
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸
دکتر بهاری فر در حاشیه افتتاح ساختمان جدید شعبه مشهد عنوان کرد:

سیاست کاری شرکت بیمه حکمت صبا شعبه محوری است

دکتر بهاری فر مدیرعامل شرکت بیمه حکمت صبا ضمن افتتاح ساختمان جدید شعبه مشهد، با حضور در جمع کارکنان شعبه و نمایندگان فروش استان خراسان رضوی با اشاره به اهمیت و نقش کلیدی شعب در موفقیت شرکت تاکید کرد که با اجرای سیاست شعبه محوری، اختیار عمل و مسئولیت بیشتری به شعب واگذار خواهد شد تا بتوانند با توجه به نیاز‌ها و شرایط بومی و محلی، خدمات بهتر و سریع تری را به مشتریان به خصوص جامعه سهامداری ارائه دهند.
سیاست کاری شرکت بیمه حکمت صبا شعبه محوری است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه حکمت صبا؛دکتر بهاری فر مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره این شرکت با اشاره به اینکه درگذشته بیش از ۸۳ درصد پرتفوی شرکت در بخش‌های ثالث و درمان اختصاص داشته است، اظهار داشت: با اتخاذ تدابیر جدید و اصلاح ترکیب پرتفوی شرکت، موفق شدیم جلوی تمدید قرارداد‌های زیانده را گرفته و به سمت فعالیت‌های سودآورتر حرکت کنیم. ایشان با بیان اینکه در صنعت بیمه باید هرروز یاد بگیریم، بر لزوم یادگیری مستمر و به روز رسانی دانش کارکنان تاکید نمود.
مدیرعامل شرکت بیمه حکمت صبا با اشاره به تعداد بالای سهامداران شرکت، گفت: امروز شرکت بیمه حکمت صبا بالاترین تعداد سهامدار را در بین نیرو‌های مسلح را داراست و ارتش جمهوری اسلامی ایران ظرفیت بسیار بالایی دارد. سهامداران ما صبور و قدرشناس هستند و ما باید اعتماد این سرمایه‌های ارزشمند را جلب و رضایتمندی آنها را افزایش دهیم. ایشان در ادامه افزود: برای جلب اعتماد سهامداران و موفقیت در بازار رقابتی بیمه می‌بایست چابک بشویم و این چابکی زمانی اتفاق می‌افتد که دانش بیمه‌ای داشته باشیم و همه ارکان شرکت باید خودشان را به دانش بیمه مجهز نمایند.
دکتر حجت بهاری فر ضمن اشاره به ترکیب جدید اعضای هیات مدیره و ابراز رضایت از این ترکیب گفت: هیات مدیره جدید ترکیبی از افراد با تجربه و کارآمد است که در راستای بهبود عملکرد و ارتقای جایگاه شرکت بیمه حکمت صبادر صنعت بیمه صورت گرفته است. از سوی دیگر مصوبه مهمی در شورای عالی بورس به تصویب رسید که بر اساس آن، سهام بانک سپه به ارتش جمهوری اسلامی ایران منتقل خواهد شد. با اجرایی شدن این مصوبه، ارتش مالکیت بیش از ۶۰درصد از سهام بیمه حکمت صبا را در اختیار خواهد گرفت.
دکتر بهاری فر در ادامه افزود: این تغییرات تنها آغاز راه است و برای رسیدن به اهداف بلندمدت شرکت نیازمند تلاش جمعی همه همکاران هستیم. اگر بخواهیم به جای مناسب برسیم همه باهم باید رشد کنیم. ایشان با تاکید بر اهمیت نقش شعب در موفقیت شرکت و اینکه سیاست کاری شرکت شعبه محوری خواهد بود اظهار داشت: از این پس تصمیم گیری‌ها و اجرای برنامه‌ها در سطح شعب بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت و به این ترتیب می‌توانیم نیاز‌های مشتریان را به صورت دقیق‌تر پاسخ دهیم. مدیرعامل شرکت بیمه حکمت صبا در پایان بر اهمیت همکاری و همدلی همه کارکنان در دستیابی به اهداف شرکت تاکید کرد و گفت: با توجه به نگاه نو و سیاست‌ها و استراتژی‌های جدید، انتظار داریم در پایان سال۱۴۰۳ و سال‌های آینده شاهد رشد قابل توجه سودآوری شرکت باشیم.

برچسب ها: بیمه حکمت صبا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر