کد خبر: ۴۹۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۷

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در بانک ملت شتاب بیشتری می‌گیرد

با امضای دو تفاهمنامه میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها توسعه می‌یابد.
حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در بانک ملت شتاب بیشتری می‌گیرد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت:در آیین امضای تفاهمنامه بین بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی، فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، امضای این تفاهمنامه‌ها را موجب برطرف شدن موانع پیش روی اعطای تسهیلات به حوزه دانش بنیان ارزیابی کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان با ایده‌های نوآورانه ارزش افزوده قابل ملاحظه‌ای برای کشور به ارمغان می‌آورند و بانک ملت در راستای عمل به مسوولیت‌های اجتماعی خود موظف به حمایت از این شرکت‌ها است.
فرخ نژاد با مطلوب ارزیابی کردن عملکرد بانک ملت در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ در شاخص‌های مختلف، ابراز امیدواری کرد با افزایش سطح همکاری‌ها میان این بانک و صندوق نوآوری و شکوفایی تا پایان سال شاهد عملکرد مطلوب و تاثیرگذاری در این حوزه نیز باشیم.
مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر عمل به تعهدات و انجام حداکثری معرفینامه‌های صادره از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی، از بخش‌های ذیربط در بانک خواست تا با همکاری مناسب و سرعت بخشیدن به امور، زمینه را برای تحقق این هدف فراهم کنند.
محمد صادق خیاطیان مدیرعامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این مراسم با قدردانی از حسن دیدگاه مدیریت عالی بانک ملت به حوزه دانش بنیان کشور اظهار داشت: بانک ملت در کمک به صندوق همواره بانک پیشگام بوده و انتظارات ما نیز از این بانک بسیار بالا است و امیدوارم امضای این تفاهمنامه‌ها موجب رونق و رشد هر چه بیشتر شرکت‌های دانش بنیان شود.
وی با اشاره به نظارت این صندوق بر مصارف شرکت‌های دانش بنیان از تسهیلات دریافتی، گفت: در صندوق نوآوری و شکوفایی عزم جدی برای جلوگیری از انحراف مصارف وجود دارد تا تسهیلات دریافتی با قرار گرفتن در چرخه تولید به اقتصاد کشور کمک کند.
خیاطیان اجرای مصوبات این تفاهمنامه‌ها را کمکی برای کاهش ریسک تسهیلات برای بانک ملت و بهره مندی حداکثری شرکت‌های دانش بنیان کشور و عمل به شعار جهش تولید با مشارکت مردم در سال جاری عنوان و ابراز امیدواری کرد شرکت‌های دانش بنیان از انعقاد این تفاهمنامه‌ها و ثمرات ارتقای سطح همکاری‌های دو مجموعه بهره‌مند شوند.
براساس این تفاهم نامه‌ها پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی از محل منابع تبصره ۲ قانون بودجه با تضمین بازپرداخت گروهی و صدور ضمانتنامه‌های اعتباری برای تضمین بازپرداخت تسهیلات اعطایی بانک میان دو مجموعه انجام خواهد شد.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه ما باشید.
رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی
استارتاپ چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نسل جدیدی از ایجنت‌های را معرفی کند. این سیستم پیشرفته وظایف پیچیده و چندمرحله‌ای را فقط با ورودی بسیار ساده از طرف کاربر انجام دهد و با یادگیری از اقدامات گذشته، به مرور کارایی خود را ارتقاء دهد که این به معنای رقابت جدی‌تر با اوپن ای آی است
پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود
خبر بد برای دارندگان برخی گوشی‌های محبوب؛ شیائومی با اعلام رسمی توقف آپدیت شیائومی برای ۶ مدل، زنگ خطر را برای میلیون‌ها کاربر به صدا درآورده است.
مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند
علی مطهری از مسعود پزشکیان خواست تا در صورت پذیرش شرط عدم حمله مجدد، آمادگی خود را برای دیدار با ترامپ در کشور ثالث اعلام کند.
تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد
انتظارها به پایان رسید و تاریخ پخش فصل چهارم سریال ویچر – The Witcher بالاخره مشخص شد. برای اطلاع از زمان دقیق انتشار و جزئیات بازگشت گرالت جدید با ما همراه باشید.
تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان
حقوق معلمان از این پس بر پایه مدل «بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد» محاسبه خواهد شد. این طرح ابتدا به‌صورت آزمایشی در آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، آموزش عالی و فنی‌وحرفه‌ای عملیاتی می‌شود و در صورت موفقیت، به سایر دستگاه‌ها نیز تعمیم خواهد یافت.
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
برگزیده
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
صفحه خبر بالای تصاویر