کد خبر: ۴۹۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در دیدار با اعضای کانون بازنشستگان همکار؛

موفقیت‌های سازمان تامین‌اجتماعی مرهون حمایت و همراهی بازنشستگان است

نشست مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این سازمان با رئیس و اعضای هیئت‌مدیره کانون بازنشستگان همکار سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شد. در این دیدار اعضای کانون بازنشستگان ضمن بیان دیدگاه و نقطه‌نظرات خود، از اقدامات تحولی در دوره مدیریتی اخیر تقدیر کرده و مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی نیز ضمن تقدیر از همکاری صمیمانه و همدلانه کانون‌های بازنشستگی خصوصاً کانون بازنشستگان همکار سازمان تأمین‌اجتماعی بر ضرورت افزایش مستمر کیفیت ارائه خدمات به بازنشستگان عزیز تأکید کرد و اظهار داشت: در این دوره مدیریتی همه تلاش ما این بود که معیشت بازتشستگان را از مسیر درست تأمین کنیم و الحمدلله دستاورد‌های خوبی رقم خورد. با همت و اراده همکاران ما و حمایت و پشتیبانی بازنشستگان عزیز، تأدیه بدهی بی‌سابقه دولت به سازمان تأمین‌اجتماعی انجام شد و به لطف خداوند متعال و سایر اقدامات انجام شده، این سازمان در مسیر آینده‌سازی قرار گرفت و امروز مفتخریم که اعلام کنیم از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا امروز، مستمری بازنشستگان عزیز بدون یک ریال استقراض پرداخت شده و ان‌شاءالله با تداوم این مسیر طی سنوات آینده، سازمان تأمین‌اجتماعی می‌تواند به حوزه سرمایه‌گذاری ورود جدی داشته باشد.
موفقیت‌های سازمان تامین‌اجتماعی مرهون حمایت و همراهی بازنشستگان است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی :موسوی خطاب به بازنشستگان همکار افزود: اگر امروز چارچوب مشخصی برای فعالیت منسجم در سازمان تأمین‌اجتماعی وجود دارد، این حاصل تلاش و همت شما همکاران بازنشسته در سنوات گذشته است. جای جای این مجموعه مفتخر به همت و تلاشی است که از گذشته‌های سازمان به دست ما رسیده و ما باید تلاش کنیم که این مسیر را با قوت و قدرت ادامه بدهیم. از این جهت، چنین جلساتی برای ما مایه تذکر و انگیزه‌ای مضاعف است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری علیه‌السلام و تهنیت به مناسبت آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)، اظهار داشت: امروز در فضیلت شیعیان همین بس که به‌سبب وجود امام زمان (عج) زمین و زمان روزی می‌خورند و تمام موجودات عالم هستی به‌واسطه فیض وجود ایشان در جای خود مستقر هستند و ما به عظمت وجود ایشان افتخار می‌کنیم. امروز شاهدیم که این مسیر به سمتی می‌رود که همه را به سوی این قطب عالم امکان هدایت می‌کند و ان‌شاءالله به روزی برسیم که همه موجودات تمایل حداکثری پیدا کنند تا حضور حضرت (عج) به ظهور ایشان تبدیل شود.
وی با اشاره به این‌که عمده مراجعات و درخواست‌های گروه‌های مختلف بازنشستگان و مستمری‌بگیران و مطالبات آنها بحق است، گفت: مطالبی که در زمینه معیشت، درمان و دیگر حوزه‌ها از سوی بازنشستگان عزیز، مطرح می‌شود کاملا بحق است و ما وظیفه داریم که با تلاش بیشتر و با عزم جدی، همه این مطالبات را دنبال کنیم و با اتخاذ راهکار‌های درست و حساب‌شده مشکلات موجود را برطرف کنیم.
وی افزود: شهادت می‌دهم که طی سه سال گذشته هیچ مدیری در سازمان تأمین‌اجتماعی نسبت به رفع مشکلات بازنشستگان عزیز کوتاهی نکرده و اگر خدای ناکرده در جریان ارائه خدمتی، اختلالی ایجاد شده ناشی از مشکلاتی بوده است که همواره در جهت رفع این مشکلات تلاش‌های جدی صورت گرفته است. در واقع همواره اراده ما بر این بوده است که مشکلات بازنشستگان عزیز به بهترین وجه رفع شود، اما گاهی برخی اقتضائات، مشکلاتی را به وجود آورده است.

موسوی با اشاره به تسویه بدهی ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی سازمان طی سه سال اخیر گفت: می‌توانستیم با استمرار مسیر گذشته و به‌واسطه ادامه استقراض، محبوبیت کاذبی برای خود ایجاد کنیم و مانع برخی مشکلات جزئی شویم، اما تلاش کردیم که سازمان را از مسیر آینده‌خواری و آینده‌سوزی به مسیر آینده‌سازی منتقل کنیم و با به جان خریدن برخی دشواری‌ها، آینده این سازمان را تنظیم کنیم که نمونه آن نجات سازمان از بدهی ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی و جلوگیری از خسارت‌های بعدی بود.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با تأکید بر این‌که پایداری منابع و توسعه خدمات درمانی؛ دو اولویت قطعی این سازمان طی سه سال گذشته بود، اظهار داشت: در این دوره مدیریتی همه تلاش ما این بود که معیشت بازنشستگان را از مسیر درست تأمین کنیم و الحمدلله دستاورد‌های خوبی رقم خورد. با همت و اراده رئیس‌جمهور شهید حضرت آیت‌الله رئیسی و تأدیه بی‌نظیر بدهی دولت به سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان در مسیر آینده‌سازی قرار گرفت و امروز مفتخریم که اعلام کنیم از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا امروز، مستمری بازنشستگان عزیز بدون یک ریال استقراض تأمین و پرداخت شده است و ان‌شاءالله با تداوم این مسیر طی پنج سال آینده، سازمان تأمین‌اجتماعی می‌تواند با تراز منابع مثبت، به حوزه سرمایه‌گذاری اختیاری و انتخابی وارد شود.
وی با نفی برخی بحران‌سازی‌های افراطی در صندوق‌های بازنشستگی گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی به اندازه کافی منابع دارد، اما مشکلاتی وجود دارد که باید با همت و تلاش همکاران عزیز این سازمان و حمایت و پشتیبانی بازنشستگان عزیز از این مشکلات عبور کند و الحمدلله طی سه سال گذشته سازمان به‌رغم وجود فشار‌ها و دشواری‌ها، در مسیر درست خود قرار گرفته است.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن ابراز امیدواری نسبت به استمرار این نشست‌ها گفت: طی سه سال گذشته با وجود مشکلات و تنگنا‌های مختلف، شاهد رویکرد حرفه‌ای کانون‌های بازنشستگی خصوصاً بازنشستگان همکار بودیم که جای تقدیر دارد و امیدواریم که با استمرار این حمایت‌ها بتوانیم ارائه خدمات به بازنشستگان عزیز سازمان تأمین‌اجتماعی را بهبود ببخشیم.
بر اساس این گزارش، اسماعیل شفیعی رئیس هیئت‌مدیره کانون بازنشستگان همکار سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست ضمن طرح برخی مطالبات و ابراز امیدواری نسبت به حل مشکلات بازنشستگان سازمان تأمین‌اجتماعی در حوزه‌های معیشتی و درمانی و بهبود کیفیت ارائه خدمات، از اقدامات تحولی و زیرساختی مدیرعامل و مجموعه مدیریتی این سازمان طی سه سال گذشته تقدیر و تشکر کرد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.