کد خبر: ۴۹۸۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳

بهره مندی بیش از ۶۸۶ هزار متقاضی از وام قرض الحسنه بانک ملی ایران طی یک سال اخیر

بانک ملی ایران در راستای همسویی با برنامه‌های دولت و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود، پرداخت عادلانه وام‌های قرض الحسنه به مشتریان، متقاضیان، نیازمندان و گروه‌های هدف سازمان‌های حمایتی را همواره یکی از سیاست‌های مهم خود در نظر دارد و پرشتاب و بی وقفه به آن عمل می‌کند.
بهره مندی بیش از ۶۸۶ هزار متقاضی از وام قرض الحسنه بانک ملی ایران طی یک سال اخیر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:این بانک طی یک سال اخیر در مجموع تعداد ۶۸۶ هزار و ۱۷۹ فقره وام قرض الحسنه به ارزش بیش از حدود ۸۲۸ هزار میلیارد ریال با کمترین کارمزد به مشتریان و متقاضیان واجد شرایط پرداخت کرده است.

بانک ملی ایران همچنین وام قرض الحسنه ازدواج را در همین مدت به بیش از ۱۱۴ هزار متقاضی به ارزش بیش از ۲۷۷ هزار و ۳۹۲ میلیارد ریال در سراسر کشور پرداخت کرده است که به طور متوسط روزانه در این مدت ۳۱۶ جوان ایرانی با وام ازدواج بانک ملی ایران به خانه بخت رفتند.

همچنین طی این مدت در شعب بانک ملی ایران پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزند آوری به متقاضیان از ۱۱۱ هزار و ۸۵۸ فقره فراتر رفته است.

این بانک افزون بر این فقط طی پنج ماه نخست امسال، تعداد ۲۱ هزار و ۱۵۲ فقره تسهیلات خود اشتغالی و مشاغل خانگی به ارزش ۳۳ هزار میلیارد ریال به افراد تحت پوشش و گروه‌های هدف سازمان‌های حمایتی و صاحبان مشاغل مورد حمایت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد برکت، اشتغال زندانیان، شرکت‌های دانش بنیان و سایر پرداخت کرده است.

گفتنی است ترویج سنت حسنه ازدواج و کمک به جوانان از مهم‌ترین سیاست‌های اعتباری بانک ملی ایران محسوب می‌شود که این بانک طی سال گذشته بخش قابل توجهی از کل تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان را در شبکه بانکی پرداخت کرده است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.