کد خبر: ۴۹۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۹

پاسخگویی تلفنی معاون اعتباری بانک ملی ایران به مشتریان

عباس پیروزی عضو هیات عامل و معاون اعتباری با حضور در واحد پاسخگویی اداره کل روابط عمومی بانک ملی ایران، با مشتریان و کارکنان بانک ملی ایران از سراسر کشور به گفت و گوی تلفنی پرداخت.
پاسخگویی تلفنی معاون اعتباری بانک ملی ایران به مشتریان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:پیروزی در این برنامه تلفنی که نعمان صالحی رئیس اداره کل بررسی طرح ها، افشین سلطانی رئیس اداره کل برنامه ریزی و نظارت اعتباری و حسن ترکتاز رئیس اداره کل اعتبارات نیز حضور داشتند، ضمن اطلاع از مشکلات و دغدغه‌های مشتریان و کارکنان بانک، راهکار‌های لازم در این باره را ارائه کرد.

معاون اعتباری بانک ملی ایران در حاشیه این برنامه در گفتگو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی با تشریح مسائل مطرح شده از سوی مشتریان و کارکنان بانک گفت:این گفتگو‌ها نقش موثری در شکل گیری ارتباط بهینه میان مشتریان و مدیران بانک دارد و باعث بهبود رضایتمندی مشتریان از عملکرد بانک می‌شود.

وی افزود:روابط عمومی بانک توانسته است با ایجاد امکان ارتباط بی واسطه از طریق تماس تلفنی با مشتریان، شرایطی را فراهم کند تا مدیران نیز به ارزیابی عملکرد زیر مجموعه خود در سطح جامعه بپردازند و قطعا شناخت حاصل از مشکلات و دغدغه‌های موجود، در تصمیم گیری‌های کلان، موثر است.

پیروزی تاکید کرد:این تماس‌های تلفنی فرصت لازم را فراهم آورده است تا بدنه کارکنان بانک از سراسر کشور بتوانند با مدیران بانک به گفتگو بپردازند و دغدغه‌ها و نقطه نظرات خود را مطرح کنند. قطعا با جمع بندی این نکات و ارائه این نقطه نظرات به مدیریت عامل بانک، شاهد چشم انداز بهتری در اجرای روند‌های جاری بانک خواهیم بود.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است
سخنگوی شورای نگهبان از اظهارنظر اعضای این شورای درباره ۸ مصوبه مجلس، ۷ اساسنامه و ۴ استعلام دیوان عدالت اداری خبر داد.
جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز
جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز و تصاویر عزیمت وزیر امورخارجه به محل وزارت خارجه ایتالیا
رئیس جمهور مصوبه کنکور را ابلاغ کرد رئیس جمهور مصوبه کنکور را ابلاغ کرد
رئیس جمهور و رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی مصوبه الحاق یک تبصره به ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست­ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) را ابلاغ کرد.
اجرای ۱۰ مانور ملی مدیریت بحران در بافت‌های تاریخی اجرای ۱۰ مانور ملی مدیریت بحران در بافت‌های تاریخی
مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی گفت: در ده استان کشور مانور‌های سراسری مدیریت بحران با مشارکت هلال‌احمر، آتش‌نشانی و نیروی انتظامی برگزار می‌شود تا همکاری میان دستگاه‌های امدادی و حوزه میراث‌فرهنگی برای حفاظت از آثار تاریخی تقویت شود.
درمان روماتسیم با مصرف این میوه درمان روماتسیم با مصرف این میوه
انگور دارای کلسیم، آهن، فسفر، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.
برگزیده
کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
توضیح مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد نرخ کرایه‌های جدید در سال ۱۴۰۴/ نرخ کرایه جدید چقدر است؟
خانوار‌هایی که دیگر یارانه نخواهند گرفت خانوار‌هایی که دیگر یارانه نخواهند گرفت
با گذشت نیمی از فروردین ماه هنوز خبری در خصوص زمان اجرای بند پ تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و آیین‌نامه اجرایی آن منتشر نشده است.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
صفحه خبر بالای تصاویر