کد خبر: ۴۹۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴

پزشکیان:اگر ما مسلمان‌ها با هم برادری کنیم، اسرائیل می‌تواند مسلمانان را هر روز قتل عام بکند؟

رئیس‌جمهور با بیان اینکه با همسایگان با دوستی و برادری رفتار کنیم، گفت: اگر ما مسلمانان با هر باوری با هم برادری کنیم، آیا اسرائیل می‌تواند مسلمانان را هر روز قتل عام کند؟
پزشکیان:اگر ما مسلمان‌ها با هم برادری کنیم، اسرائیل می‌تواند مسلمانان را هر روز قتل عام بکند؟

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان ظهر امروز در نشست با نخبگان، دانشگاهیان و عشایر عراق در بصره، با ابراز خوشحالی بابت حضور در این نشست، اظهار کرد: علاقه داشتم خیلی زودتر به این سفر بیایم.

وی ادامه داد: در دوره انتخابات در ایران بر اساس اعتقاد و باورم چند شعار روشن داشتم که به آنها باور دارم. اولین اینکه باید در کشور خود دست از اختلاف برداریم و دست به دست هم دهیم. با همسایگان با دوستی و برادری رفتار کنیم. رسول خدا (ص) وقتی به مدینه تشریف بردند اولین کاری که کردند این بود که به قبایل که اختلاف داشتند دستور دادند، صلح کنند. این قبایل ۱۰۰ سال با هم می‌جنگیدند و جنایت می‌کردند ولی پیامبر به آنها گفت بیایید برادر شوید. پیامبر وقتی مکه را فتح کردند، به ابوسفیان، معاویه و گردن کلفت‌های کفر که مسلمان‌ها را می‌کشتند، گفتند همه با مسلمانان برادرید. پیامبر نگفت مؤمنین با مؤمنین برادرند بلکه گفت مسلمان با مسلمان برادر است.

رئیس جمهور افزود: اگر ما مسلمان‌ها با هر باوری با هم برادری کنیم، آیا اسرائیل می‌تواند مسلمانان را هر روز قتل عام بکند؟ تفرقه، لبه آتش است. وقتی اختلاف می‌کنیم داخل آتش هستیم. ما هر روز نماز می‌خوانیم. هر روز می‌گوئیم اهدنا الصراط المستقیم. هدایت یعنی وحدت و انسجام و چنگ زدن به ریسمان خدا.

پزشکیان خاطرنشان کرد: صراط مستقیم یعنی وحدت. یعنی همه با هم هستیم. چرا باید با هم اختلاف کنیم؟ در بغداد به سیاسیون گفتم به تاریخ نگاه کنید اروپاییان ۱۰۰ سال با هم می‌جنگیدند و همدیگر را می‌کشتند، اما با هم توافق کردند و راه‌ها را به هم وصل کرده و پول واحد دارند و یکی شدند. شما می‌توانید سوار قطار شوید و به کشور‌های مختلف اروپایی سفر کنید و هیچ ممانعتی وجود ندارد. چرا مسلمانان از پاکستان نباید سوار قطار شوند و به ایران و عراق و عربستان بروند؟ چرا ما نمی‌توانیم این کار را بکنیم؟

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر