کد خبر: ۴۹۷۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶

خرده فرمایش‌‌های جناب انصاری فرد!

استقلال می‌خواهد کریم انصاری فرد را بعد از ۱۰ سال به ایران بازگرداند.
خرده فرمایش‌‌های جناب انصاری فرد!

مخاطب ۲۴- دو شب گذشته بود که خبری درخصوص امکان انتقال کریم انصاری فرد به استقلال منتشر شد و پس از پیگیری‌هایی مشخص شد که این انتقال درحال حاضر کمی بیش از یک احتمال صرف است، ولی دارای، اما و اگر‌های زیادی است.


اولین نکته، توافق کریم با جواد نکونام است؛ مهاجم سابق تیم اوساسونا مشکلی برای حضور در تیم دیگر بازیکن سابق اوساسونا ندارد، اما استقلالی شدنش شرایط خاصی دارد. مسئله بعد، مشکل سقف بودجه استقلال است که باید حل شود. آبی‌ها همین حالا نیز برای ثبت بازیکنانی که دارند دچار مشکل هستند و جذب بازیکن جدید نمی‌تواند آسان باشد.
دیگر نکته هم موافقت مدیریت با درخواست نکونام است. هیئت مدیره که اخیراً با حمایت از سرمربی خود باعث ماندگاری وی در استقلال شده باید نیاز استقلال به مهاجم را تایید کند. مسئله بعدی این است که آرمان رمضانی قبول کند از لیست خارج شود. استقلال نمی‌تواند ۳ مهاجم میانی همزمان را در لیست خود داشته باشند. رمضانی اگر جدا شود احتمالا به ذوب‌آهن خواهد پیوست.

نکته پنجم و آخر نیز مسائل خانوادگی انصاری فرد است. به‌نظر می‌رسد همسر مهاجم ۳۴ ساله هنوز درباره بازگشت کریم به ایران متقاعد نشده و فعلا ترجیح می‌دهد او کارش را در فوتبال اروپا ادامه دهد. با این وجود نمی‌توان انتقال کریم انصاری فرد به استقلال را منتفی دانست و شاید با ایجاد تماس‌های جدی، موانع هم برداشته شوند.

برچسب ها: کریم انصاری فرد
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر