کد خبر: ۴۹۷۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱

پذیره نویسی سهام بانک شهر آغاز شد

بانک شهر پیرو مصوبه مجمع عمومی فوق‌العاده این بانک در تاریخ ۳۱ تیرماه سال جاری؛ مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، بانک مرکزی و اداره ثبت شرکت‌ها اقدام به پذیره‌نویسی سهام بانک می‌کند.
پذیره نویسی سهام بانک شهر آغاز شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:بانک شهر با انتشار آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار همشهری و دنیای اقتصاد در مورخ ۲۰ شهریورماه پذیره نویسی سهام این بانک را در راستای توسعه فعالیت‌های بانکی و اصلاح ساختار مالی اعلام کرده است.
در متن آگهی پذیره نویسی سهام بانک شهر آمده است:
به اطلاع می‌رساند به استناد مصوبه مجمع عمومی فوق العاده شرکت بانک شهر سهامی عام، مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۳۱ و مجوز شماره ۰۴۲-۱۱۷۴۸۵۳/۰۳۴ مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۳۱ سازمان بورس و اوراق بهادار مقرر گردید سرمایه شرکت از طریق صدور سهام جدید از مبلغ ۱۵، ۵۷۲، ۸۴۰، ۶۷۴، ۰۰۰ ریال به مبلغ ۱۱۵، ۵۷۲، ۸۴۰، ۶۷۴، ۰۰۰ ریال، منقسم به تعداد سهام ۱۱۵، ۵۷۲، ۸۴۰، ۶۷۴ سهم ۱,۰۰۰ ریالی به شرح زیر افزایش یابد:
۱- سرمایه فعلی شرکت: ۱۵، ۵۷۲، ۸۴۰، ۶۷۴، ۰۰۰ ریال
۲- مبلغ افزایش سرمایه: ۱۰۰، ۰۰۰، ۰۰۰، ۰۰۰، ۰۰۰ ریال
۳- مبلغ سرمایه پس از افزایش: ۱۱۵، ۵۷۲، ۸۴۰، ۶۷۴، ۰۰۰ ریال
۴- ارزش اسمی هر سهم: ۱,۰۰۰ ریال
۵- تعداد سهام عرضه شده: تعداد سهام قابل پذیره‌نویسی ۱۰۰، ۰۰۰، ۰۰۰، ۰۰۰ سهم
۶- نوع سهم: عادی با نام
۷- محل افزایش سرمایه: افزایش سرمایه شرکت از محل و به تفکیک زیر انجام خواهدشد:
۱۰۰، ۰۰۰، ۰۰۰، ۰۰۰، ۰۰۰ ریال از محل آورده نقدی سهامداران
۸- موضوع افزایش سرمایه: اصلاح ساختار مالی و رعایت الزامات قانونی بانک مرکزی به منظور گسترش فعالیت‌های بانکی
۹- به هر صاحب سهم، در ازای هر ۱۰۰ سهم متعلقه در تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۳۱ تعداد ۶۴۲ حق‌تقدم خرید سهم جدید تعلق می‌گیرد. بدیهی است تعداد دقیق سهام و حق‌تقدم‌های متعلقه هر سهم در گواهینامه حق‌تقدم محاسبه و به سهامداران اعلام خواهد شد.
۱۰- با عنایت به دستورالعمل بند‌های ۱، ۲، ۳ و ۵ ماده ۱۹ قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها مصوب ۱۴۰۳/۰۴/۱۱ هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار و وفق بند ۲ ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار مصوب ۱۳۸۴، در مورد شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ارسال گواهینامه حق‌تقدم خرید سهام جدید به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه ارتباطی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه صورت می‌گیرد. از این رو سهامدارانی که تاکنون در سامانه سجام ثبت نام نکرده‌اند، جهت دریافت گواهی حق‌تقدم و مشارکت در افزایش سرمایه شرکت نسبت به ثبت نام در سامانه سجام اقدام نمایند.
سهامداران متقاضی دریافت پستی گواهینامه حق‌تقدم خرید سهام موظفند حداکثر ظرف پنج روز پس از تاریخ انتشار آگهی، تقاضای مکتوب خود را جهت دریافت پستی گواهینامه به آدرس تهران، خیابان گاندی جنوبی، بین کوچه دوازدهم و چهاردهم، پلاک ۷۴، طبقه دوم، اداره امور سهام بانک شهر به کد پستی ۱۵۱۷۸۴۴۱۱۶ ارسال نموده و هزینه خدمات پستی را بر عهده بگیرند.
۱۱- مهلت استفاده از حق‌تقدم در خرید سهام جدید، ۳۰ روز از تاریخ انتشار این آگهی می‌باشد.
۱۲-سهامداران محترمی که تمایل به استفاده از حق‌تقدم خود دارند باید با مراجعه به "درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه" به آدرس https://ddn.csdiran.ir مبلغ تعیین شده در گواهی حق‌تقدم خرید سهام جدید بابت بهای سهام را به حساب معرفی شده توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز نمایند. سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه موظف است مبالغ ارزش اسمی حق تقدم‌های دریافتی را مطابق سیستم تسویه بانکی کشور، به حساب زیر واریز نماید:
حساب شماره ۹۰۰۹ به نام شرکت بانک شهر سهامی عام، نزد بانک شهر شعبه مرکزی کد ۲۰۱
تذکر: عدم واریز بهای اسمی، به منزله عدم استفاده از حق تقدم می‌باشد.
۱۳- در صورت عدم تمایل به مشارکت در افزایش سرمایه، سهامداران می‌توانند در مهلت تعیین شده برای پذیره‌نویسی نسبت به واگذاری حق‌تقدم خود از طریق فرابورس ایران اقدام نمایند. با توجه به قابلیت معامله مکرر حق‌تقدم خرید سهام شرکت، خریداران نهایی باید قبل از پایان مهلت پذیره‌نویسی نسبت به واریز بهای سهام جدید به شرح بند ۱۲ اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم واریز بهای اسمی، سهام جدید به آنها تعلق نخواهد گرفت.
۱۴- حق‌تقدم سهامدارانی که در مهلت مقرر از حق‌تقدم خود استفاده ننموده‌اند و همچنین پاره سهم‌های ایجاد شده، توسط شرکت از طریق فرابورس ایران عرضه و مبلغ حاصل از فروش پس از کسر هزینه‌ها و کارمزد متعلقه به حساب بستانکاری سهامداران منظور خواهد شد.
نکات مهم:
*با توجه به زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت، این افزایش سرمایه تا تاریخ برگزاری مجمع نزد مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت خواهد رسید.
تذکر: با توجه به ثبت افزایش سرمایه شرکت تا تاریخ برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه به دارندگان حق‌تقدم سود تعلق خواهد گرفت.
*مسئولیت صحت و قابلیت اتکای اطلاعات آگهی پذیره‌نویسی بر عهده ناشر است.
*ناشر، شرکت تأمین سرمایه، حسابرس، ارزش یابان و مشاوران حقوقی ناشر، مسئول جبران خسارت وارده به سرمایه‌گذارانی هستند که در اثر قصور، تقصیر، تخلف و یا به دلیل ارائه اطلاعات ناقص و خلاف واقع در عرضه اولیه که ناشی از فعل یا ترک فعل آنها باشد، متضرر گردیده‌اند.
*ثبت اوراق بهادار نزد سازمان بورس و اوراق‌بهادار، به منظور حصول اطمینان از رعایت مقررات قانونی و مصوبات سازمان بورس و اوراق بهادار و شفافیت اطلاعاتی بوده و به منزله تأیید مزایا، تضمین سودآوری و یا توصیه و سفارشی درمورد شرکت‌ها یا طرح‌های مرتبط با اوراق بهادار توسط سازمان نمی‌باشد.
*راهنمای کاربری "درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه" ازطریق آدرس https://ddn.csdiran.ir در دسترس سهامداران محترم می‌باشد. همچنین سهامداران محترم جهت هرگونه پرسش در رابطه با سامانه یاد شده می‌توانند با پشتیبانی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به شماره تلفن ۱۵۶۹ تماس حاصل نمایند.
*سایر افرادی که تمایل به خرید حق‌تقدم عرضه شده در بورس اوراق بهادار تهران را دارند جهت کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند به سایت اینترنتی بانک به آدرس https://shahr-bank.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۸۲۰۳۴۹۱-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.
*گزارش توجیهی هیئت مدیره در خصوص افزایش سرمایه، گزارش بازرس قانونی در این خصوص و همچنین بیانیه ثبت سهام جدید در سایت اینترنتی بانک به آدرس https://shahr-bank.ir و سیستم جامع اطلاع رسانی ناشران به آدرس www.codal.ir در دسترس می‌باشد.

برچسب ها: بانک شهر
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.