کد خبر: ۴۹۶۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
وزیر رفاه:

ابلاغ و اجرای تعرفه سالانه مراکز معلولان در اولویت است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اولین کاری که باید در حوزه معلولان انجام شود ابلاغ و اجرای تعرفه سالانه مراکز معلولان است که باید اردیبهشت سال اجرایی می‌شد، اما تا کنون این اتفاق رخ نداده است.
ابلاغ و اجرای تعرفه سالانه مراکز معلولان در اولویت است

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:«احمد میدری» در حاشیه دیدار با اعضای شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: اولین دستورکار وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی، تعرفه سالانه مراکز معلولان است که تا پایان هر سال تعیین و تا اردیبهشت ماه اجرایی می‌شد؛ اما امسال تا کنون به مرحله اجرا درنیامده است. تعرفه‌های مراکز باید به سرعت ابلاغ و هزینه نگهداری این عزیزان باید پرداخت شود.

وی افزود: درباره این مسأله در دولت صحبت شده و سایر مطالبات آنها نیز مدنظر قرار گرفته است. برخی مطالبات سمن‌ها مانند مسائل معافیت‌های مالیاتی نیاز به کارگروه دارد. این معافیت‌ها در قانون وجود دارد، اما در اجرا به شکلی است که نمی‌توانند از آنها استفاده کنند.

میدری خاطرنشان کرد: بحث دیگر مربوط به ۱۳ هزار معلول در جامعه است که از ابتدای رای اعتماد این مسأله را دنبال کردم و در گفتگو با رئیس سازمان برنامه و بودجه قرار شد فرایند پرداخت‌ها به سرعت طی شود.

تعامل مثبت با سازمان‌های مردم نهاد و دولت چهاردهم در دستور کار است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رفع فقر و نابرابری را نیازمند افزایش قدرت سازمان دهی، تعامل مثبت دولت و مشارکت‌های مردمی دانست و گفت: تعامل مثبت سازمان‌های مردم نهاد و دولت چهاردهم در دستور کار است.
«احمد میدری» در نشست هم‌اندیشی اعضای شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه اظهارکرد: اعتقاد داریم که هیچ حوزه‌ای از جمله مسائل اجتماعی و بهزیستی را بدون مشارکت مردم نمی‌توان بهبود بخشید.

وی افزود: این تعاملات که قادر است سرنوشت جوامع را تغییر دهد و در رابطه کارآمد بین دولت و جامعه می‌توان به پیشرفت و توسعه کشور رسید.

میدری با بیان اینکه راهبرد سازمان‌های مردم نهاد از مطالبه‌گری باید به حمایت طلبی تبدیل شود گفت: دیوار بی‌اعتمادی بین دولت و سمن‌ها باید با نگاهی نو ترمیم شود.

دولت چهاردهم گوش شنوای سازمان‌های مردم نهاد خواهد بود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: دولت چهاردهم گوش شنوای سازمان‌های مردم نهاد خواهد بود.
میدری تصریح کرد: درسیستم اداری نیز کارکنان شریفی وجود دارند که می‌خواهند کار کنند، اما ناهماهنگی و ناکارآمدی مانع است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای همکاری وزارت رفاه و مؤسسات مردم نهاد برنامه‌ای راهبردی لازم است.
میدری خاطرنشان نشان کرد: سرنوشت کشور‌ها را قدرت سازماندهی آنها تعیین می‌کند. امیدواریم در آینده بتوانیم با شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه‌ها اقدامات خوبی را در ادامه برای رفع چهره فقر و آسیب‌های اجتماعی پیش ببریم.

قدردانی از وزیر تعاون برای فراخوان انتخاب رئیس سازمان بهزیستی

در این نشست، «محمد جودی» مدیر برابری معلولان از انتشار فراخوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور تشکر و قدردانی کرد چرا که به اعتقاد او انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور در زندگی معلولان نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.
در این گردهمایی اعضای شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه دغدغه‌ها و پیشنهاد‌های خود را در حوزه رفاه اجتماعی مطرح کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
برگزیده
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز
رکوردشکنی‌های پی در پی طلا در بازار جهانی همچنان ادامه دارد و امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ طلا اعداد و ارقام عجیبی را ثبت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر