کد خبر: ۴۹۶۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
وزیر رفاه:

ابلاغ و اجرای تعرفه سالانه مراکز معلولان در اولویت است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اولین کاری که باید در حوزه معلولان انجام شود ابلاغ و اجرای تعرفه سالانه مراکز معلولان است که باید اردیبهشت سال اجرایی می‌شد، اما تا کنون این اتفاق رخ نداده است.
ابلاغ و اجرای تعرفه سالانه مراکز معلولان در اولویت است

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:«احمد میدری» در حاشیه دیدار با اعضای شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: اولین دستورکار وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی، تعرفه سالانه مراکز معلولان است که تا پایان هر سال تعیین و تا اردیبهشت ماه اجرایی می‌شد؛ اما امسال تا کنون به مرحله اجرا درنیامده است. تعرفه‌های مراکز باید به سرعت ابلاغ و هزینه نگهداری این عزیزان باید پرداخت شود.

وی افزود: درباره این مسأله در دولت صحبت شده و سایر مطالبات آنها نیز مدنظر قرار گرفته است. برخی مطالبات سمن‌ها مانند مسائل معافیت‌های مالیاتی نیاز به کارگروه دارد. این معافیت‌ها در قانون وجود دارد، اما در اجرا به شکلی است که نمی‌توانند از آنها استفاده کنند.

میدری خاطرنشان کرد: بحث دیگر مربوط به ۱۳ هزار معلول در جامعه است که از ابتدای رای اعتماد این مسأله را دنبال کردم و در گفتگو با رئیس سازمان برنامه و بودجه قرار شد فرایند پرداخت‌ها به سرعت طی شود.

تعامل مثبت با سازمان‌های مردم نهاد و دولت چهاردهم در دستور کار است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رفع فقر و نابرابری را نیازمند افزایش قدرت سازمان دهی، تعامل مثبت دولت و مشارکت‌های مردمی دانست و گفت: تعامل مثبت سازمان‌های مردم نهاد و دولت چهاردهم در دستور کار است.
«احمد میدری» در نشست هم‌اندیشی اعضای شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه اظهارکرد: اعتقاد داریم که هیچ حوزه‌ای از جمله مسائل اجتماعی و بهزیستی را بدون مشارکت مردم نمی‌توان بهبود بخشید.

وی افزود: این تعاملات که قادر است سرنوشت جوامع را تغییر دهد و در رابطه کارآمد بین دولت و جامعه می‌توان به پیشرفت و توسعه کشور رسید.

میدری با بیان اینکه راهبرد سازمان‌های مردم نهاد از مطالبه‌گری باید به حمایت طلبی تبدیل شود گفت: دیوار بی‌اعتمادی بین دولت و سمن‌ها باید با نگاهی نو ترمیم شود.

دولت چهاردهم گوش شنوای سازمان‌های مردم نهاد خواهد بود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: دولت چهاردهم گوش شنوای سازمان‌های مردم نهاد خواهد بود.
میدری تصریح کرد: درسیستم اداری نیز کارکنان شریفی وجود دارند که می‌خواهند کار کنند، اما ناهماهنگی و ناکارآمدی مانع است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای همکاری وزارت رفاه و مؤسسات مردم نهاد برنامه‌ای راهبردی لازم است.
میدری خاطرنشان نشان کرد: سرنوشت کشور‌ها را قدرت سازماندهی آنها تعیین می‌کند. امیدواریم در آینده بتوانیم با شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه‌ها اقدامات خوبی را در ادامه برای رفع چهره فقر و آسیب‌های اجتماعی پیش ببریم.

قدردانی از وزیر تعاون برای فراخوان انتخاب رئیس سازمان بهزیستی

در این نشست، «محمد جودی» مدیر برابری معلولان از انتشار فراخوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور تشکر و قدردانی کرد چرا که به اعتقاد او انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور در زندگی معلولان نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.
در این گردهمایی اعضای شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری و خیریه دغدغه‌ها و پیشنهاد‌های خود را در حوزه رفاه اجتماعی مطرح کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر