کد خبر: ۴۹۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
محصول جدید گروه سایپا در راه بازار؛

بازدید مدیرعامل گروه سایپا از خط تولید محصول پلت‌فرم P۹۰ در پارس‌خودرو

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در بازدید از خط تولید خودرو پلت فرم P۹۰، از نزدیک در جریان فرایند تولید آزمایشی محصول جدید گروه خودروسازی سایپا قرار گرفت.
بازدید مدیرعامل گروه سایپا از خط تولید محصول پلت‌فرم P۹۰ در پارس‌خودرو

مخاطب24:به‌دنبال آغاز تولید آزمایشی خودرو پلت‌فرم P۹۰ در پارس‌خودرو، جواد توسلی مهر، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با حضور در سالن تولید، ضمن بازدید از خط مونتاژ محصول جدید این شرکت، در جریان تمامی مراحل آماده‌سازی خط، تأمین و تغذیه خطوط و مونتاژ این خودرو قرار گرفت.

در حاشیه این بازدید، در نشستی که با حضور مدیران ارشد تعدادی از شرکت‌های گروه خودروسازی سایپا در حوزه زنجیره تأمین برگزار شد مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ضمن بررسی راهکار‌های تسریع در تکمیل فرایند تولید نهایی خودرو‌های جدید و توسعه سبد محصولات، بر ضرورت افزایش تولید و پاسخ‌گویی به نیاز‌های بازار تأکید کرد.

توسلی مهر گفت: خودرو پلت‌فرم P۹۰، محصول جدید گروه سایپا با بهره‌گیری از امکانات خط تولید، استاندارد‌های کیفی و الگوبرداری از فرایند تولید و مونتاژ محصولات رنو در شرکت پارس خودرو به‌تازگی وارد فاز تولید آزمایشی شده و قرار است در ماه‌های آینده پس از انجام مراحل نهایی مونتاژ و تست‌های فنی و اخذ مجوز‌های لازم به بازار عرضه شود.

وی افزود: پس از تولید انبوه و عرضه خودرو سهند در سال جاری، محصول پلت‌فرم P۹۰، دومین خودرو جدید پارس‌خودرو در سال جاری است که وارد فاز تولیدی شده و با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، امسال به بازار عرضه خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تصریح کرد: اجرای برنامه توسعه سبد محصولات گروه سایپا در سال جاری در دستورکار قرار گرفته و به‌صورت جدی ادامه خواهد یافت.

برچسب ها: سایپا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.