کد خبر: ۴۹۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳

برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره کل کارپردازی

جلسه تودیع معارفه علیرضا شریفی سرپرست اداره کل کارپردازی و غلامرضا عباسی رئیس سابق این اداره کل با حضور جواد بخشی عضو هیات عامل و معاون پشتیبانی و محمدنور آزادی عضو هیات عامل و معاون بانکداری جامع برگزار شد.
برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره کل کارپردازی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:جواد بخشی در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات غلامرضا عباسی رئیس پیشین اداره کل کارپردازی بر توانمندی‌های علیرضا شریفی سرپرست جدید این اداره کل تاکید کرد و گفت: یکی از مزایای بانک ملی ایران برخورداری از نیروی انسانی با تجربه، کارآمد و متخصص است که استفاده بهینه از این افراد در پست‌های مختلف می‌تواند گره گشای مشکلات باشد و این بانک را در راه رسیدن به اهداف عالیه یاری کند.

وی افزود: بانک ملی ایران نقش پیشرویی در نظام بانکی کشور دارد و شایسته است که در همه بخش‌ها از جمله اداره کل کارپردازی شاهد تجلی این نقش ممتاز و پیشرونده باشیم.

محمدنور آزادی معاون بانکداری جامع نیز در این مراسم با اشاره به خدمات شایسته غلامرضا عباسی در اداره کل کارپردازی برای وی در سمت سرپرستی مرکز بازرسی وزارت امور اقتصادی و دارایی آرزوی موفقیت کرد.

وی همچنین با تاکید بر توانمندی‌های علیرضا شریفی ابراز امیداواری کرد که در دوران تصدی مسئولیت وی، اداره کل کارپردازی با قوت به مسیر خود ادامه دهد.

در ادامه این مراسم علیرضا شریفی سرپرست اداره کل کارپردازی ضمن تشریح برنامه خود برای تصدی ریاست این اداره کل گفت: صیانت از بانک، وظیفه تک تک ماست و همه ما باید در جهت اعتلای نام این سازمان بکوشیم.

غلامرضا عباسی رئیس اسبق اداره کل کارپردازی نیز در این مراسم گزارشی از عملکرد دوران مسئولیت خود را ارائه کرد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر