کد خبر: ۴۹۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷

تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی وام فرزندآوری در بانک‌آینده

بانک آینده در سال ۱۴۰۲ در عمل به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، بیش از ۱۲۰۰۰ فقره وام فرزندآوری به مشتریان خود پرداخت کرد.
تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی وام فرزندآوری در بانک‌آینده

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده:با توجه به تسهیل‌گری در پرداخت وام قرض‌الحسنه فرزندآوری، شعب در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۷ هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه فرزندآوری به ۱۲۰۰۰ متقاضی پرداخت کرده که در مقایسه با سهمیه تکلیفی بابت این وام‌ها عملکرد بیش از ۱۰۰ درصدی داشته است.
پیرو سهمیه ابلاغی سال‌جاری مربوط به بند (ث) تبصره ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۳ مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز بانک با رصد و نظارت مستمر بر سامانه وام‌های مذکور تاکنون ضمن بارگذاری سهمیه تکلیفی، از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون موفق به پرداخت ۱۵۰۰ فقره وام به مبلغ ۱/۱۴۰ میلیارد ریال شده است.
مبالغ وام قرض‌الحسنه فرزندآوری در سال ۱۴۰۳ برای فرزند اول ۴۰۰ میلیون ریال، فرزند دوم ۸۰۰ میلیون ریال، فرزند سوم ۱۲۰۰ میلیون ریال، فرزند چهارم ۱۵۰۰ میلیون ریال و فرزند پنجم به بعد ۲۰۰۰ میلیون ریال است.

برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر