کد خبر: ۴۹۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷

یکی از ماندگارهای تایتانیک درگذشت

ویل جنینگز برنده اسکار برای «قلب من ادامه خواهد داد» و «بالا جایی که تعلق داریم» در ۸۰ سالگی درگذشت.
یکی از ماندگارهای تایتانیک درگذشت

مخاطب۲۴- ویل جنینگز ترانه سرای برنده اسکار برای ترانه‌های موفقی، چون «قلب من ادامه خواهد داد» فیلم «تایتانیک» و «اشک‌ها در بهشت» درگذشت. او ۸۰ ساله بود.

این ترانه سرا سال ۲۰۰۶ و تقریباً ۱۰ سال پس از بردن دومین اسکار خود برای ترانه مشهور سلین دیون با عنوان «قلب من ادامه خواهد داد»، وارد تالار مشاهیر ترانه سرا شد.

وی اولین جایزه اسکار خود را در کنار جک نیچه و بافی سنت ماری برای ترانه فیلم «یک افسر و یک جنتلمن» با عنوان «بالا جایی که تعلق داریم» در سال ۱۹۸۳ برد. وی که نخستین بار با لالو شیفرین در سال ۱۹۸۱ برای «تن‌ها مردم» از فیلم «مسابقه» ساخته جوئل اولیانسکی نامزد دریافت اسکار شده بود، ۳ جایزه گرمی، ۲ گلدن گلوب و چندین جایزه دیگر در کارنامه داشت.
جنینگز از سال ۱۹۷۶ کار خود را در هالیوود شروع کرد و یک سال بعد با ریچارد کِر آهنگساز همکاری کرد تا آهنگ موفق بری مانیلو با عنوان «به نظر می‌رسد ما آن را ساخته‌ایم» را بنویسد. ۲ سال بعد این ۲ با هم «جایی در شب» را نوشتند که جزو ۱۰ ترانه برتر شد.

در اوایل دهه ۱۹۹۰، جنینگز با اریک کلاپتون برای نوشتن «اشک در بهشت» از فیلم «راش» سال ۱۹۹۱، همکاری کرد. این آهنگ نامزد جایزه گلوب شد و جایزه بهترین آهنگ سال گرمی را برد.

او در طول دوران حرفه‌ای غزل‌سرایی خود، برای هنرمندان بسیاری از جمله ویتنی هیوستون، بی‌بی کینگ، ماریا کری، جیمی بافت، جو سمپل، رادنی کراول و روی اوربیسون ترانه نوشت.

این ترانه‌سرا با همکاری کِری و جیمز هورنر آهنگ اصلی «چگونه گرینچ کریسمس را دزدید» را نوشت و ترانه سرای «یک ذهن زیبا» هم بود.

جیمز هورنر آهنگساز برنده اسکار برای آهنگ «تایتانیک» نیز سال ۲۰۱۵ در حالی که ۶۱ ساله بود بر اثر سقوط هواپیمای شخصی‌اش درگذشت و سلین دیون خواننده این ترانه نیز با مشکلات سلامتی جدی روبه رو شده است.

برچسب ها: اسکار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
برگزیده
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد
راب راینر، کارگردان سرشناس هالیوود و خالق آثاری ماندگار، چون «وقتی هری سالی را دید»، «میزری» و «عروس شاهزاده»، در ۷۸ سالگی درگذشت؛ پیکر او و همسرش میشل سینگر راینر در منزل‌شان در لس‌آنجلس پیدا شده و پلیس از بررسی پرونده به‌عنوان یک قتل احتمالی خبر داده است.
آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید آینه‌کاری ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو درخشید
در نشست کمیته بین‌دولتی پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس یونسکو در دهلی نو، هنر سنتی آینه‌کاری ایران به‌عنوان میراث جهانی ثبت شد و برگ زرینی دیگر به کارنامه فرهنگی کشور افزوده شد.
صفحه خبر بالای تصاویر