کد خبر: ۴۹۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲

مجلس موافق افزایش قیمت بنزین است یا مخالف؟

مردم انتظار دارند که اگر وضع سفره و اقتصادی آنها بهبود و ارتقا پیدا نمی‌کند حداقل سخت‌تر از شرایط موجود نشود.
مجلس موافق افزایش قیمت بنزین است یا مخالف؟

مخاطب۲۴- احمد عجم نماینده مردم شاهرود در مجلس:

* در موضوع بنزین به هیچ عنوان نباید شوک به جامعه وارد کنیم. افزایش قیمت بنزین روی تمام مسائل اقتصادی مردم تاثیر می‌گذارد.

* مردم انتظار دارند که اگر وضع سفره و اقتصادی آنها بهبود و ارتقا پیدا نمی‌کند حداقل سخت‌تر از شرایط موجود نشود.

* افزایش قیمت بنزین یک فرآیندی دارد و این‌گونه نیست که تصمیم تنها یک نفر یا دولت باشد و بایستی مصوبه مجلس را بگیرند.

* همین دولت هم در ابتدا موضوع افزایش قیمت بنزین را تکذیب کردند و نباید هرکسی هر حرفی را بزند تا مردم دچار پریشانی و تشویش شوند.

* کمیسیون انرژی مجلس هم به صراحت مخالفت خودش را با افزایش قیمت بنزین اعلام کرد و وزیر جدید نیز این موضوع را تایید کرد.

* آثار این تصمیم نپخته را در دولت آقای روحانی دیدیم. مردم باید نسبت به این موضوع توجیه شوند.

* اینکه بنزین را ارزان می‌دهیم حرف درستی است، اما آیا راهکار این مسئله گران کردن بنزین است؟

* ماشین‌های تولید داخل ما کف مصرفشان سیزده لیتر در هر صدکیلومتر است. اینکه منطقی نیست.

* متولیان کشور و مسئولین صراحتا موضوع تغییر مرز‌ها در کشور‌های همجوار را خط قرمز جمهوری اسلامی ایران عنوان کرده‌اند.

* باید از مسیر دیپلماسی مسئله حل شود تا از اظهارنظر‌های زائد خودداری شود.

* مسائل امنیتی و منافع ملی قابل مذاکره نیست و تنها می‌توان برای این مذاکره کرد که کشور‌هایی که موضع غلط می‌گیرند متوجه اشتباهشان بشوند و مواضع غلط را پس بگیرند.

برچسب ها: نماینده
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».