کد خبر: ۴۹۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲

کلاهبردارن سایبری با طرح حمایتی مسکن در کمین شما هستند

رئیس اداره اجتماعی پلیس فتا فراجا با بیان اینکه در روز‌های اخیر، برخی صفحات و افراد در شبکه‌های اجتماعی با انتشار مطالبی مبنی بردریافت زمین ۲ میلیاردی با هر کارت ملی به جذب مخاطب و انتشار اطلاعات نادرست پرداخته‌اند، گفت: این ادعا‌ها با هدف جلب توجه مردم و در مواردی حتی کلاهبرداری منتشر می‌شوند و لازم است مردم نسبت به چنین اخبار و ادعا‌هایی هوشیار باشند.
کلاهبردارن سایبری با طرح حمایتی مسکن در کمین شما هستند

مخاطب۲۴- سرگرد جواد مختار رضایی گفت: برابر اعلام منابع رسمی، این طرح‌های حمایتی شامل تمام افراد جامعه نشده و دارای شرایط ویژه‌ای می‌باشد. بر اساس دستورالعمل‌های صادره از سوی وزارت راه و شهرسازی، تنها خانوار‌هایی که چهار فرزند زیر ۲۰ سال دارند، مشمول دریافت این تسهیلات می‌باشند. به همین دلیل، بسیاری از افرادی که ممکن است با این پیام‌ها مواجه شوند، واجد شرایط استفاده از این طرح نخواهند بود. وی ادامه داد: در برخی موارد کلاهبرداران از طریق ارسال لینک‌های فیشینگ به سرقت اطلاعات حساس کاربران اقدام کرده و با دسترسی به این اطلاعات، برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی را انجام می‌دهند. این اقدامات نه تنها منجر به مشکلات مالی برای کاربران می‌شود، بلکه می‌تواند آسیب‌های جدی به اطلاعات شخصی آنان نیز وارد کند. لذا، توصیه می‌شود که از کلیک بر روی لینک‌های ناشناس و مشکوک خودداری کرده و از منابع معتبر برای دریافت اطلاعات استفاده کنند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس فتا فراجا از عموم مردم خواست: برای جلوگیری از افتادن در دام افراد سودجو و کلاهبرداران، از اعتماد به هرگونه ادعا در فضای مجازی بدون بررسی صحت آن خودداری کنند. سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن، وابسته به وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران، بهترین مرجع برای کسب اطلاعات رسمی و صحیح در خصوص این طرح‌ها می‌باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: شهروندان می‌بایست در مواجهه با اخبار منتشر شده در فضای مجازی، دقت لازم را به خرج دهند و همواره پیش از هر اقدامی، صحت اطلاعات را از مراجع معتبر استعلام کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر