کد خبر: ۴۹۴۹۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶

دربی از تهران رفت؟

مسابقه رفت استقلال و پرسپولیس احتمالا در شهری غیر از تهران برگزار شود.
دربی از تهران رفت؟

مخاطب۲۴- وضعیت ورزشگاه آزادی اصلا مناسب نیست و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی ایران هم سه روز قبل این موضوع را اعلام نمود و تاکید کرد که در فیفا دی بعدی هم نمی‌توانند در این استادیوم میزبان باشند و این شرایط موجب شده تا حساس‌ترین مسابقه باشگاهی فصل فوتبال ایران بین استقلال و پرسپولیس هم در یک مکان نامشخص انجام شود.
استقلال روز دوشنبه هفته آینده (۲۶ شهریور) در هفته اول مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا میزبان الغرافه قطر است که در صورت تاییدیه امروز نمایندگان ای‌اف‌سی، این مسابقه حساس در ورزشگاه شهدای شهرقدس انجام خواهد شد و پرسپولیس هم در همین استادیوم به مصاف حریفان آسیایی می‌رود، ولی دربی در یک مکان دیگر برگزار می‌شود.

مسابقه هفته چهارم استقلال و پرسپولیس معوقه شده و در روز ۱۹ آبان برگزار می‌شود، اما سرخابی‌ها در هفته پنجم و یک بازی مانده به دربی، در روز ۳۰ شهریور به میدان می‌روند که آبی‌ها مهمان نساجی مازندران و قرمز‌ها (احتمالا در مشهد یا قزوین) میزبان آلومینیوم اراک هستند ولی جدال این دو تیم بزرگ مشخص نیست در چه ورزشگاهی انجام شود.
استقلال و پرسپولیس روز چهارشنبه، ۴ مهر در هفته ششم لیگ برتر باید مقابل هم قرار بگیرند و وضعیت ورزشگاه آزادی و البته استادیوم تختی طوری است که قطعا دربی در این دو مجموعه ورزشی انجام نمی‌شود، اما عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال می‌گوید شهرآورد در شهرقدس نیز به دلیل محدودیت‌ها برگزار نخواهد شد.

میرشاد ماجدی، عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در رابطه با آماده‌سازی ورزشگاه آزادی گفت: طبق آماری که دوستان به ما داده‌اند، حداقل تا دو ماه آینده این ورزشگاه آماده نمی‌شود. این ورزشگاه‌ها نه در اختیار فدراسیون فوتبال و نه هیئت فوتبال استان تهران است و شرکت توسعه و تجهیز مسئول این ورزشگاه‌هاست و هنوز مشخص نیست که دربی استقلال و پرسپولیس کجا برگزار خواهد شد و با توجه به محدودیتی که برای حضور تماشاگران در ورزشگاه شهدای شهرقدس داریم، بعید است که بازی این دو تیم با هم، در این ورزشگاه برگزار شود؛ و سازمان لیگ باید در این مورد تصمیم‌گیری کند.

با توجه به اینکه شمس‌آذر یک روز پس از تاریخ اعلام شده دربی باید در قزوین میزبان نساجی باشد، بعید است دربی رفت به این شهر برود و اراک هم نمی‌تواند پذیرای این بازی شود، چراکه آلومینیوم اراک نیز در هفته ششم میزبان خیبر خرم‌آباد است که در این وضعیت، بعید نیست بازی استقلال و پرسپولیس در مشهد برگزار شود و سازمان لیگ باید نظر نهایی خود را در این خصوص بدهد.

برچسب ها: امیر قلعه نویی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر