کد خبر: ۴۹۴۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴

کسی نمی‌تواند اجرای طرح نور را متوقف کند

نماینده مجلس گفت: طرح نور اجرا می‌شود تا زمانی که قانون اصلاح شود و امیدواریم که به قانون عمل شود
کسی نمی‌تواند اجرای طرح نور را متوقف کند

مخاطب۲۴- سید علی یزدی‌خواه نایب‌رئیس اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره مشکلات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آقای صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به لحاظ سابقه اجرایی که در این حوزه دارد شخصیتی تقریباً متعادل و اندیشمندی است و در زمان رای اعتماد تعداد مخالفینی که ثبت‌نام کرده بودند سه الی چهار نفر بیشتر نبود که با انصراف خود از نطق در مجلس، خودبه‌خود ۱۵۰ الی ۱۶۰ نفری که به‌عنوان موافق ثبت‌نام کرده بودند از سخنرانی کنار گذاشته شدند البته این امر به معنای آن نیست که ما در حوزه‌های فرهنگی و هنری مشکلی نداریم.
وی اظهار کرد: در حوزه‌های مختلفی که وزارت ارشاد ماموریت دارد مثل حوزه نشر کتاب، فضای مجازی، سینما، تئاتر، موسیقی و شعر مسئله زیاد داریم برای مثال در حوزه کتاب بحث‌های مربوط به کاغذ و هزینه‌های تولیدی کتاب مطرح است یا در فضای مجازی بحث موضوعاتی مثل عدم ایفای نقش حکمرانی توسط دولت در فضای مجازی مطرح است که الان خیلی از کشور‌های دیگر در این حوزه قوانین متعدد و سازوکاری دارند که ما در این عرصه‌ها نیازمند تکمیل ضوابط و مقررات موجود هستیم.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس ادامه داد: در حوزه سینما در نحوه صدور پروانه‌های تولید، مجوز‌های اکران و صنعت سینما کلی مسئله داریم و یا در موسیقی بالای ۷۵ درصد جمعیتمان موسیقی گوش می‌کنند که بعضا موسیقی‌هایی است که برای آنها آرامش‌بخش نیست لذا در عرصه‌های مختلف مشکلات عدیده‌ای داریم.

یزدی‌خواه تصریح کرد: بحث اینکه نمایندگان مجلس در جلسه رای اعتماد وزیر ارشاد به‌عنوان مخالف صحبت نکردند دلیل بر این نبود که نمایندگان نظری نداشتند، چون ما دو جلسه در کمیسیون فرهنگی در خدمت آقای صالحی بودیم و درباره دغدغه‌های شهروندان، تولیدکننده‌ها و هنرمندان درخصوص مسائلی مثل بیمه، مسائل شغلی و حقوقی، نحوه حمایت دولت از جامعه هنرمندان کشور و حضور هنرمندان در عرصه‌های بین‌المللی در عرصه‌های مختلف بحث‌های مفصلی شد.

وی درباره طرح نور (برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی در حوزه حجاب و عفاف) گفت: هر عملی که دستگاه‌های اجرایی انجام می‌دهند اگر بر مبنای قانون مصوب مجلس باشد لازم‌الاجراست و کسی نمی‌تواند آن را متوقف کند مگر اینکه قانون را دوباره اصلاح کنند لذا اگر طرح نور مستند به مصوبات قانونی است ادامه پیدا می‌کند، اما اگر مستند نیست و برخورد با آن سلیقه‌ای است ممکن است ادامه آن متوقف شود و مسئولان مربوطه باید آن را پیگیری کنند.

نایب‌رئیس اول کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: نظرات شخصی نمی‌تواند حاکم باشد، چون مبنا و شاخص برای ما قانون است و سخن معروفی است که می‌گوید یک قانون بد بهتر از نبود وجود قانون است لذا طرح نور اجرا می‌شود تا زمانی که قانون اصلاح شود و امیدواریم که به قانون عمل شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر