کد خبر: ۴۹۴۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵
ان شاالله که خیر باشد!

علم الهدی چه درخواستی از پزشکیان داشت؟

توسعه فساد در جامعه سبب کند شدن مسیر رشد جامعه و مخل در خدمت رسانی دولت‌ها به مردم است. خوشبختانه لایحه عفاف و حجاب به مصوبه عفاف و حجاب تبدیل شد و شورای نگهبان نیز آن را تصویب کرد که امیدواریم با ابلاغ و اجرای این مصوبه، آثار مثبت آن را در جامعه شاهد باشیم
علم الهدی چه درخواستی از پزشکیان داشت؟

مخاطب۲۴- آیت الله علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد گفت: خوشبختانه لایحه عفاف و حجاب به مصوبه عفاف و حجاب تبدیل شد و شورای نگهبان نیز آن را تصویب کرد که امیدواریم با ابلاغ و اجرای این مصوبه، آثار مثبت آن را در جامعه شاهد باشیم.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی پیش از ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه این هفته ۱۶ شهریور ماه که در حرم امام رضا علیه‌السلام برگزار شد، با اشاره به حضور میلیونی زائران در ایام پایانی ماه صفر، اظهار کرد: از عزیزان تلاش‌گر و خادمان آستان قدس رضوی که در این روز‌ها با بسیج امکانات و برنامه‌ریزی میزبانی شایسته‌ای از زائران علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام داشتند، تشکر می‌کنم.
امام جمعه مشهد به حضور موکب‌های خدمت از دیگر شهر‌ها نیز اشاره کرد و ادامه داد: عزیزانی این افتخار را پیدا کردند از شهرستان‌های دور و نزدیک در این راه موکب زدند و مهمانداری مهمانان امام رضا علیه‌السلام را عهده دار شدند، این بالاترین سعادت بود که هم زائر، و هم خادم امام رئوف باشند.

وی با بیان این‌که مهمانداری مهمانداری امام رضا علیه‌السلام خصوصیتی دارد که در واقع یک نوع همکاری با خود حضرت محسوب می‌شود، به روایتی از «بزنتی» در مورد پذیرایی امام رضا علیه‌السلام از مهمان خود اشاره و ابراز کرد: حضرت رضا علیه‌السلام در مهمانداری از مهمانانشان حساسیتی داشتند که حتمأ خودشان از مهمان پذیرایی کنند.

علم الهدی با اشاره به سالروز واقعه ۱۷ شهریور، افزود: ۱۷ شهریور یک نقطه عطف در جریان سیر انقلاب مقدس اسلامی و رسیدنش به نهایت پیروزی بود که وقتی صورت گرفت و جلادان شاه آن کشتار عجیب را به راه انداختند، در واقع هم شکست نظام شاهی نزدیک شد و هم انقلاب سرعت بیشتری به خود گرفت.

امام جمعه مشهد، کشتار مردم در ۱۷ شهریور را جنایتی کم‌نظیر توصیف کرد و گفت: معمولأ در چنین موقعیت‌هایی، جلادان شاه با اسلحه در مقابل مردم قرار می‌گرفتند و مردم با دست خالی و سینه خشک در مقابل آنان مقاومت می‌کردند، اما ۱۷ شهریور این طور نبود.

وی تصریح کرد: در واقعه ۱۷ شهریور، «اویسی» ملعون سوار هلیکوپتر شد و با مسلسل از بالا مردم را به رگبار می‌بست، عده زیادی که حتی ممکن بود در جریان این حرکت نبوده و رهگذر بودند نیز به شهادت رسیدند؛ تمام مسیر خیابان ۱۷ شهریور از میدان ژاله تا ۱۷ شهریور جنوبی را با کشتار مردم تخلیه کردند، مردم به کوچه‌های اطراف فرار کرده بودند که جلادان شاه سر هر کوچه کمین کرده و مردم را هدف گلوله قرار می‌دادند.

علم الهدی با بیان این‌که امام خمینی آن زمان در فرانسه بودند و این روز را «جمعه سیاه» نام گذاشتند، خاطرنشان کرد: جریان ۱۷ شهریور و حضور مردم ثابت می‌کند اساس این انقلاب، بینش اسلامی، ایمان به خدا و ایمان به انقلاب و امام راحل بوده است.

امام جمعه مشهد به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص شکل گیری انقلاب اشاره و بیان کرد: مقام معظم رهبری در یکی از سخنرانی‌هایشان فرمودند «اصلی‌ترین تشکیل دهنده نظام، عبارت است از اسلام‌گرایی و تکیه بر مبانی مستحکم اسلامی و قرآنی، خیلی‌ها از این حقیقت بسیار مؤثر غفلت کردند، اما راز پیش‌روی انقلاب در این نکته بود»، این فرمایش رهبری است که مردم دینشان را خواستند و انقلاب کردند.

وی متذکر شد: این مسئله‌ای است که باید هم ملت، هم دولت، هم مجلس و هم قوه قضائیه این حقیقت را در نظر داشته باشند که محور این انقلاب، اسلام‌گرایی و ایمان مردم بوده که باید از آن حفاظت و حراست کنند.

علم الهدی مقابله با فساد و منکرات را یک وظیفه برای کارگزاران نظام توصیف کرد و ادامه داد: توسعه فساد در جامعه سبب کند شدن مسیر رشد جامعه و مخل در خدمت رسانی دولت‌ها به مردم است.

امام جمعه مشهد مقدس ضمن توجه دادن دولت نسبت به حمایت برخی افراد با تفکرات و گرایش‌های خاص از دولت، عنوان کرد: خوشبختانه لایحه عفاف و حجاب به مصوبه عفاف و حجاب تبدیل شد و شورای نگهبان نیز آن را تصویب کرد که امیدواریم با ابلاغ و اجرای این مصوبه، آثار مثبت آن را در جامعه شاهد باشیم

برچسب ها: علم الهدی
captcha
اخبار داغ
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
شکست بد تیم ملی جوانان مقابل کره! شکست بد تیم ملی جوانان مقابل کره!
تیم ملی فوتبال جوانان ایران در حالی که با یک گل از حریف خود در انتخابی جام ملت‌های آسیا پیش بود، در دقایق پایانی وقت اضافه بازی، دو گل دریافت کرد و بازی را برابر کره شمالی واگذار کرد.
جام جهانی بدون مسی دیگه جام جهانی نمیشود! جام جهانی بدون مسی دیگه جام جهانی نمیشود!
مورینیو: جام جهانی بدون مسی دیگر همان نیست
سوءاستفاده از رویکرد حرفه‌ای تراکتور؛ رسانه ملی محل تقویت همدلی باشد سوءاستفاده از رویکرد حرفه‌ای تراکتور؛ رسانه ملی محل تقویت همدلی باشد
باشگاه تراکتور در واکنش به فضاسازی‌های اخیر و متهم کردن این باشگاه پس از بازی با چادرملو اطلاعیه‌ای منتشر کرد.
۱.۵میلیون کارت ملی هوشمند در ماه های اخیر! ۱.۵میلیون کارت ملی هوشمند در ماه های اخیر!
رئیس سازمان ثبت احوال کشور با تشریح مهم‌ترین اقدامات این سازمان در جریان جنگ تحمیلی اخیر، از صدور مدارک هویتی موقت برای آسیب‌دیدگان جنگ خبر داد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»