کد خبر: ۴۹۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱

تولید آجیل در سال گذشته نصف شد

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران با اشاره به اینکه امسال به دلیل خشکسالی نسبت به سال گذشته افت تولید داشتیم گفت: همین امر موجب شده که در برخی اقلام با افت تولید ۵۰ تا۶۰ درصدی مواجه باشیم.
تولید آجیل در سال گذشته نصف شد

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از مصطفی احمدی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه آجیل و خشکبار قیمت مصوب ندارند، اظهار کرد:، چون تنوع آجیل و خشکبار برای شب عید بسیار زیاد است و از نظر نوع کالا و وزن قابل تغییر است برای همین قیمت‌گذاری بر روی این اقلام غیرممکن است.

 

تولید آجیل در سال گذشته نصف شد

 


بیشتر بخوانید: قیمت ماهی شب عید


وی با اشاره به اینکه عرضه و تقاضا، میزان تولید در سال و صادرات قیمت آجیل و خشکبار را مشخص می‌کند، اضافه کرد: متاسفانه واردات اقلامی که در داخل تولید می‌شوند، ممنوع است و این در حالیست که برای مثال مغز گردو و فندق به اندازه مصرف داخلی تولید نمی‌شود و نیاز به واردات داریم.

احمدی با اشاره به اینکه کنترل قیمت نیازمند ابزار‌هایی است، افزود: امسال در تخم ژاپنی ۶۰ درصد افت تولید نسبت به سال گذشته داشتیم، زیرا این محصول صدرصد دیم است و کمبود بارندگی تولید را کاهش داده است، ولی می‌توان با واردات محصولات دیگر قیمت آن را هر چند با کاهش تولید کنترل کرد.

برچسب ها: شب عید قیمت آجیل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر