کد خبر: ۴۹۴
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۵

فیلمی که بیلبوردهایش جمع شد

پخش کننده‌ی فیلم سینمایی «من سالوادور نیستم» درباره‌ی پاره کردن و تعویض بیلبوردهای این فیلم در چند سینمای تهران، توضیح داد.
حبیب اسماعیلی در گفت‌وگو با ایسنا، درپی اتفاقاتی که دوشنبه 17 اسفند ماه برای بنرها و بیلبوردهای این فیلم در سردر سینماها افتاد، گفت: بنرهایی که در سردر سینماها نصب شده بود حاوی تصویر بازیگر زن خارجی این فیلم بود؛ با وجود اینکه این تصاویر از طرف وزارت ارشاد تأیید شده بود و بنرها مجوز داشتند، مشخص نیست به چه دلیل حساسیت‌هایی نسبت آنها ایجاد شده بود که باعث شد به ناچار این بنرها تعویض کنیم.

چرا بیلبوردهای این فیلم تعویض شد؟ (+عکس)

او با بیان اینکه به ما اعلام شده بود باید این بنرها را عوض کنیم، تأکید کرد: ما این کار را پذیرفته بودیم و در حال انجام آن بودیم اما برای اتمام این کار در تمام سینماها، زمان بیشتری لازم بود که در این میان مأموران اداره‌ی اماکن نیروی انتظامی، بنرهای چند سینما را خودشان بریدند و پایین آوردند؛ در حالی که اگر فرصت می‌دادند، خودمان این کار را می‌کردیم.

این پخش‌کننده‌ی سینما همچنین درباره‌ی تأثیر تعویض بنرها و بیلبوردهای این فیلم اظهار کرد: واضح است که استقبال از این فیلم به خاطر عکس چهره‌ی یک خانم بازیگر نیست که حالا نبودنش به فیلم لطمه بزند. با کم و زیاد شدن این عکس لطمه‌ای به کیفیت خود فیلم وارد نمی‌شود، بنابراین "اگر دوستان بگویند نباشد بهتر است، ما می‌پذیریم" و با احترام به قانون، تمام بنرها و بیلبوردهایی را که از نظر دوستان مشکل داشته باشد عوض می‌کنیم تا این سوءتفاهم برطرف شود.

او با شاره به اینکه این اتفاق تنها در چند سینما از جمله آزادی و سپیده افتاده است، گفت: بعد از تماس‌ها و پی‌گیری‌های ما، اداره‌ی اماکن نیروی انتظامی هم همکاری لازم را داشت و به ما فرصت تعویض باقی بیلبوردها را داد.

مدیر پخش شرکت رسانه‌ی فیلمسازان با تأکید بر اینکه "همه‌ی کارهای ما از مجاری قانونی عبور کرده و در دو هفته‌ اکران هم مشکلی نداشتیم" افزود: در این یکی دو روز احتمالاً عده‌ای از این تصاویر خوششان نیامده و آن را نامناسب تشخیص داده‌اند که به هر حال الان این قضیه به خوبی و خوشی حل شده است. اگر از مجرای قانون وارد شویم و به قانون احترام بگذاریم، از اقدامات ناخوشایند جلوگیری می‌شود.

حبیب اسماعیلی با بیان اینکه "از کسانی که در مطبوعات برای این فیلم نقد می‌نویسند، خواهش می‌کنم آن را ببینند"، افزود: معتقدیم این فیلم، فیلم شریفی است که به موضوعی انسانی می‌پردازد و صرفاً بعد سرگرمی ندارد؛ چین فیلم‌هایی حداقل می‌توانند بخشی از کسانی را که ماهواره می‌بینند، جذب کنند و مردم اوقات فراغتشان را با فیلم‌های سینمایی خودمان پر کنند. به همین دلیل نیاز است که دولت هم در این شرایط از ما بیشتر حمایت کند.

پخش‌کننده‌ی «من سالوادور نیستم» در پایان گفت: در اسفندماه که فصل مرده‌ی اکران است ما این فیلم را با اصرار و تماس‌های مکرر سینماداران اکران کردیم که ریسک بود، اما حالا خود سینماداران راضی هستند و اگر فروش خوبی داشته باشد منافع آن هم متوجه تهیه‌کننده است هم سینماداران که خوشبختانه این اتفاق هم افتاده و فیلم با استقبال مخاطبان روبرو شده است که خود نشان می‌دهد فیلم مبتذلی نیست. امیدواریم فیلمهای اکران نوروزی هم رکورد فروش را بزنند تا سال سینمایی خوبی را آغاز کنیم.
منبع: ایسنا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
هنرپیشه زن ایرانی در جنگ آسیب دید هنرپیشه زن ایرانی در جنگ آسیب دید
مریم معترف که خانه‌اش در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی دچار آسیب شده، با تشریح خساراتی که به خانه وارد شده، از تلاش کارکنان آتش‌نشانی قدردانی کرد و در عین حال گفت: دلم پیش همسایه‌هاست.
ترامپ و ماسک الهام‌بخش شخصیت‌های بی‌رحم اسکویید گیم ترامپ و ماسک الهام‌بخش شخصیت‌های بی‌رحم اسکویید گیم
خالق سریال اسکویید گیم فاش کرد شخصیت‌های بی‌رحم VIP با الهام از قدرت بی‌پرده میلیاردر‌های دنیای واقعی مانند ایلان ماسک و ترامپ خلق شده‌اند.
تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی
اسرائیل این‌بار صراحتاً تاریخ ایران را هدف قرار داده است. دقیقاً امری که خودش از نبود آن در رنج است. ابنیه تاریخی ایران یادگار تاریخ چند هزارساله این کشور است و در این سال‌ها علی‌رغم تمام بالا و پایین شدن‌ها و کم و کاستی‌ها و بی‌مهری‌ها، سازمان‌های فرهنگی تمام تلاش خود را کرده‌اند تا آثار و ابنیه تاریخی را سالم نگه دارند و نسل جدید از وجود این تاریخ بی‌بهره نماند.
صفحه خبر بالای تصاویر